Betty & Barney Hill, bortført af UFO besætning
- På vej hjem fra ferie, blev de i deres bil stoppet af et UFO og bortført af aliens - medicinske undersøgelser ombord i rumskibet -  

Hændelses-dato: 19. September 1961
Vidner: Bekræftet af videnskaben i 1966.

Dansk bearbejdelse: Poul-Erik Nielsen, ufo-sandheden.dk, opdateret den 15. april 2012.


Officiel information om Betty og Barney Hills bortførelse af aliens, nær landsbyen Lancaster.

En af de mest berømte forekomster af fremmede bortførelser, skete den 19. september 1961 på OS Rute 3 landevejen nær Landsbyen Lancaster.

 Betty og Barney Hill
Betty og Barney Hill 

Betty og Barney Hills bortførelse:
1) De var de første som blev bortført af aliens-typen ”de grå”.
2) Første gang at "manglende tid" opstod.
3) Betty Hill var den første som blev hypnotiseret efter en bortførelse af aliens.
4) Betty Hill viste i 1961 et stjernekort som viste hvorfra de udenjordiske (aliens) kom. Senere tegnede hun stjernesystemet, kaldt Zeta Reticuli, som ikke var kendt på Jorden på det tidspunkt, men som først blev opdaget af astronomer i 1972. (De grå er også kendt som ”Zeta Reticulans”).
5) De var de første som hævdede at være blevet fysisk undersøgt af rumvæsener.
6) Mens Betty Hill var ombord på UFOet, fik hun foretaget en medicinsk undersøgelse, kaldt fostervandprøve, hvilket vi ikke kendte til på Jorden i 1961, for at konstatere om hun var gravid.
 
Barney og Betty Hill fra Portsmouth, New Hampshire, var på vej hjem fra en ferie i Canada, da de så en bevægelig lysende tingest på himlen. De ville stoppe, for at kontrollere dette usædvanlige lysende objekt, som de synes skiftede kurs uregelmæssigt.

Da de kørte på mod White Mountainsde, bemærkede de, at objektet nu var meget større og at den holdt en parallel kurs med deres bil.

 Modelfoto: UFOet kom nærmere Betty og Barney Hill
Modelfoto: UFOet kom nærmere Betty og Barney Hill 

Da de nærmede sig Indian Head, kom lyset direkte ind på Barney Hill fra venstre side, hvorfor de kørte ind til siden, steg ud af bilen og betragtede det fremmede objekt med kikkert. Han bemærkede, hvad han beskrev som "5 til 11 individer bevægede sig inde bag de dobbelt rækkende vinduer".

Betty Hill, som betragtede hendes mand fra hendes side af bilen, hørte ham gentage
"Jeg tror det ikke! Det er vanvittig!"
Hun kunne imidlertid ikke se individerne, da UFOet begyndte at sænke sig mod jorden.

Objektet var nu omkring 70-fod over dem, og omkring 100-fod fra dem, da Barney Hill løb tilbage til bilen, idet han udbrød:
"De er på vej til at pågribe os!" Han kom ind i bilen, og kørte bort med speederen i bund. 


På dette tidspunkt, var Betty Hills ude af stand til at se objektet, men hendes mands tanke var, at det var direkte over bilen.
De hørte højtlydende beepende støj, svarende til støjen fra en såkaldt "stemme-gaffel" og da blev de pludselig meget søvnige.


Ombord på rumskibet (UFOet):

 
Aliens foretog medicinsk undersøgelse af Betty Hill. 

Aliens-undersøgeren fortalte Betty, at han ville foretage en hurtig undersøgelse og nogle få test, for at notere forskellen mellem mennesker og udenjordiske indbyggere.

Han satte hende på en stol, og et skarpt lys blev rettet mod hende. Han klippede en hårlok af Betty’s hår. Han undersøgte hendes øjne, ører, mund, tænder, hals og hænder. Han skrabede puds fra hendes negle.

Efter at have undersøgt hendes ben og fødder, benyttede han en kniv til at skrabe hud som blev lagt på et objektglas.
Hun troede måske de ønskede at finde ud af, hvorfor Barney og hende selv havde forskellig farve.

Medicinsk undersøgelse
Aliens-undersøgeren (lægen) fjernede Bettys kjole.
Han fortalte hende at hun skulle ligge på et bord, fordi han ville undersøge hendes nervesystem.

 
Aliiens foretager graviditetsundersøgelse af Betty. 

Han trak en maskine hen til bordet, som lignede en EEG-enhed og satte enheder fast på kroppens for og bagside.
Lægen vaskede sine hænder med en eller anden form for væske, og tog undersøgelses handsker på.
Han tog en kanyle, 10 til 15 cm. lang, og gennemførte noget, som han kaldte en graviditetsundersøgelse.
Han benyttede en våd vatpind på hendes navle. Han stak nålen ind i det, hvilket forårsagede at Betty fik pinefulde smerter, men lægen gned hendes pande og smerten forsvandt.

Betty blev fortalt, at undersøgelsen var fuldkommen, og at hun og Barney snart ville blive sendt tilbage til deres bil. Hun startede en samtale med lederen, men kun for at blive afbrudt, da en anden aliens kom styrtende ind i undersøgelsesværelset og – tilsyneladende ophidset – talte med lederen på et fremmede og ukendt sprog. De forlod hastigt rummet, og lod Betty alene.

 
Betty Hill's oplevelse af undersøgelsen, som de udenjordiske væsener foretog på hende. 

De vendte tilbage i løbet af et par minutter, og lederen undersøgte Bettys mund og synes at ville forsøge at trække hendes tænder ud af munden. Da det mislykkedes, spurgte lederen, hvorfor hendes tænder sad fast, når Barneys tænder kom ud af hans mund. Betty fortalte dem at Barney havde tandproteser, fordi mennesker ofte mister der tænder når de bliver ældre.
Lederen syntes ude af stand til at forstå begrebet alderdom.
Hun forsøgte at forklare, hvad et år var, men han synes ikke at kunne forstå hende.

Betty spurgte lederen om hun kunne tage et artefakt fra rumskibet (UFOet), for at bevise virkeligheden af mødet. Lederen lod hende tage en stor bog, hvis sider var fyldt med symboler udfyldt i kolonner.

Hun spurgte lederen, hvor han og hans rumskib var kommet fra. Betty skrev at lederen svarede ved at trække et kort ned fra væggen til hende. Det var et kort over himmelen, markeret med talrige stjerner og planeter. Der var forskellige linietyper mellem nogle af stjernerne, som hun blev fortalt var rute betegnelser for handel og udforskning.
Lederen spurgte Betty, om hun vidste hvor Jorden var placeret på kortet. Betty måtte fortælle at hun ikke vidste det, og at hun ikke var bekendt med sådanne kort. Lederen sagde at på grund af hendes uvidenhed, var det umuligt at forklare, hvor han kom fra - istedet viste væsenerne hende et udsnit af et stjernekort, hvor de fortalte hende hvorfra de kom, og at de kom fra Zeta Reticuli.

           Væsenerne viser Betty hvorfra de kom

Betty prøvede at forklare at menneskeheden gerne ville møde andre indbyggere i universet, og forsøgte at overtale lederen til, på en eller anden måde, at vise hvorfra de kom. Midt i talen tog de Betty og bragte hende ind i et andet rum. Hun følte at være i en døs.  

Mændende (aliens) begyndte at eskortere Hills fra skibet, og snart brød en diskussion ud mellem de ombordværende aliens, som talte på et sprog, de ikke før havde talt.
Lederen tog den store bog fra Betty. Hun protesterede og sagde, at bogen var hendes eneste bevis på mødet med dem. Lederen sagde at han personligt var ligeglad med om hun beholdt bogen, men de andre aliens ombord på rumskibet ønskede ikke at hun skulle huske mødet.
Betty insisterede på, at uanset hvad de gjorde ved hendes hukommelse, så ville hun huske begivenhederne dagen efter

Tilbage til Jorden
Hun og Barney blev sat tilbage til deres bil på Jorden, hvor lederen foreslog, at de ventede med at se UFOet afrejse. Det gjorde de, og derefter genoptaget deres kørsel. Betty erklærede, at mødet / bortførelsen var mirakuløse og spændende, men Barney sagde ikke noget

Parret havde mistet to timer, og var meget forvirret.

Den næste dag rapporterede de deres oplevelse til embedsmænd ved Pease Air Force Base. Nogle få dage senere,
bekræftede National Investigations Committee on Aerial Phenomena (NICAP), at deres historier var korrekte.

 Betty og Barney Hills illustration af UFOet
Betty og Barney Hills illustration af UFOet 


Men deres pinsler var langt fra forbi.
Indenfor de næste 10 dage efter hændelsen, begyndte Betty Hill at få tilbagevendende mareridt, hvor 8 til 11 "mænd" stod på vejen for at standse familien Hill´s bil. Derefter blev de ledt ind i en tallerken-formet rundt objekt, hvor de blev undersøgt.

Søgte professionelt hjælp.
Den fortsatte bekymring hos Hr. og Fru Hill, fik dem til at søge professionel hjælp hos Dr. Benjamin Simon, en af Bostons dygtigste psykiatere med speciale i at behandle personlige sundhedsproblemer og amnesi gennem hypnose.

Deres behandling varede seks måneder.
Via hypnose, blev mange detaljer af deres oplevelse og mødet med det fremmede UFO afsløret.
Detaljerne af deres bortførelse beskrev de begge uafhængig af hinanden, og efterfølgende undersøgelser tilpasset Betty Hill's mareridt, kunne hun under hypnose trække et "stjerne kort", som beskrev detaljeret oprindelsen af de fremmede bortfører.
Myndighederne tillod ikke de første år, at kortet blev offentliggjort! Men nu er sandheden her, og du ser kortet her!

 Stjernekortet viser Zeta Reticuli
Stjernekortet viser Zeta Reticuli 

En astronomisk undersøgelse ud fra denne information, var ikke muligt i året 1961, og det omstridte "stjerne kort" viser en gruppe af tidligere ukendte stjerner, nær de to stjernegalakser som bliver kaldt Zeta Reticuli.

Zeta Reticuli galaksen ligger
30 lysår fra planeten Jorden, og da 1 lysår er lig med 9,5 billioner kilomerer, er afstanden fra Jorden til Zeta Reticuli 285.000.000.000.000 km. (285 billioner kilometer).
For at du kan sammenligne hvor stor afstand der er tale om, så tag udgangspunkt i at der blot er 386.000 km. fra Jorden til Månen.

Dr. Simon erklærede senere, at Hill's bortførelser, efter hans personlige opfattelse, var ren fantasi. Hvorfor nu det? Fordi, som værende en af Bostons førende psykiatere, ville det skade hans rygte og image, hvis han offentligt sagde, at han virkelig troede på det. Udover denne kendsgerning, havde videnskaben ikke på dette tidspunkt nogen anelse om galaksen Zeta Reticuli.

I 1995 udgav hun bogen "A Common Sense Approach to UFOs" , hvilket beskriver hendes lange involvering i UFO sagen og med at undersøge UFO bortførelser.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
H
un siger endvidere: "Jeg har følelsen af, at de fleste UFO organisationer ikke bryder sig om min bog," som er udgivet i urevideret form.

Nedenstående er en kortvarige prøve fra Betty Hill's meddelelser til Peter Brooksmith:

"Jeg forsøger meget hårdt, ikke at give de stupide (dumme) mennesker skyldfølelse, som har mistydet min erfaring og oplevelse ved bortførelsen.
Grunden til at jeg skrev denne bog var, at få folk til at holde sig væk fra hypnose. Lad ikke nogen tåbe rode rundt i din hjerne! Jeg mener, du har problemer nok med at leve livet, uden at andre skal bidrage med at gøre det værre."

"Hele problemet er manglen på forståelse for hypnose. Den første hypnose er en såkaldt suggestibility. Jeg kan lave/give hypnose, og jeg kan give dig en bortførelse på 20 minutter. Du kan gøre det til alle. Se, hvad de bruger til at hypnotisere en bortførelse er hvad vi kalder 'flyv og fantasér'. Jeg kan gøre det med hele grupper."

"I det her land, siger de, at hele tre millioner mennesker har været bortført. [en henvisning til 1991, Roper, "Unusual Personal Experiences" - pen]. Ikke én gang, men fortsat. Kan du indse eller forstå, at tre eller fire tusinde mennesker bliver bortført hver nat? I det her land alene? Jeg aner ikke, hvordan sådanne planer går igennem."

"Hver eneste virkelige bortførelse, har alle været forskellige. Der er ingen duplikering! Faktisk, har du aldrig hørt om de rigtige bortførelser, fordi ingen skriver bøger om dem!"

Notat 2005:
Barney Hill døde af en hjerneblødning den 25. februar 1969, kun 47 år gammel.
Betty Hill døde af kræft den 17. oktober 2004, 85 år gammel.

Notat: 2010:
Betty Hill's bortførelse er inkluderet på video-DVD'en:
UFO-SANDHEDENS store "
sandheds-dokumentation om Fremmede bortførelser".
Videoen er på 90 minutter, og er opdelt i kapitler, så du kan se hvert enkelt afsnit for sig, eller bare nyde dokumentationen fra start.
Videoen indeholder dansk introduktionstale og har danske undertekster !
Du kan finde yderligere information om denne "specielle BONUS-DVD" anden sted på vor hjemmeside.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT