Mor og datter syge efter mødet med et UFO
- Nærheden af et kæmpe UFO gjorde dem meget syge -

Hændelses-dato: juni måned, 1969


Det er juni måned, og året er 1969.

Øjenvidnet fortæller:

"Min 4 år gamle datter og jeg selv, tager min nye VW Transporter og kører en tur mod Mid-West, hvor min familie bor", fortæller kvinden bag denne tildragelse, og fortsætter:

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
"Vi tog tidligt af sted om morgenen, helt nøjagtig, så startede vi hjemmefra klokken 03:00, og vi stoppede ikke før vi senere skulle have brændstof på bilen.
På tankstationen spurgte jeg om vej, for måske kendte de en smut-vej.
De fortalte mig, at jeg kunne køre ad Navaho vej nummer 160 gennem 4 kryds op til Wolf Creek Pass, og så ellers ned af vej nr. 66 mod Denver.
Jeg så på kortet, for jeg havde aldrig før kørt ad denne rute, ud gennem vildmarken og ørken.
Hen på formiddagen kom vi forbi en Indisk gaveforretning, hvor jeg gjorde holdt, og købte et par småting, her i blandt en ring.

 
Mor og datter syge efter møde med et UFO 

Omkring klokken 11:30 kom jeg forbi en lille cafe, hvor vi gik ind og bestilte nogle hamburgere, og jeg drak 3 kopper kaffe.
Kokken fortalte mig, at han en dag selv var kommet forbi og var gået ind på cafeen og bestilt kaffe, da den Indiske ejer spurgte ham, om ikke han kunne tænke sig at eje en sådan cafe. Da Kokken sagde "måske", gav Inderen ham nøglen!

Vi betalte og kørte videre gennem den skønne og smukke Kayenta valley (dal). 
Omkring klokken 14:00 følte jeg mig lidt træt, og kørte af vejen, for at sunde mig lidt.
Jeg måtte stoppe, trætheden sænkede sig ned over mig. Jeg rullede vinduet cirka 2 cm. ned, og fortalte min datter, at jeg lige ville tage en lille lur, og at hun ikke måtte forlade bilen. 
Så faldt jeg i søvn. Jeg vågnede klokken 15:30 hængende over rattet med armene hængende slappe ned langs siden. Min datter lå sovende og krøllet sammen på passagersædet.


Sølvskinnende skive
Jeg kiggede ud af sidevinduet, og omkring 200 meter til venstre for vejen, så jeg en sølvskinnende skive, på størrelse med en fodboldbane. Den svævede omkring 30 til 40 meter over jorden, med bagsiden tippet op, så jeg kunne se bunden.
Den var helt rund, og havde en slags ring på midten, og med en strømlinet kuppel på toppen.
Hverken et vindue eller en dør, kunne jeg se. Jeg sad bare der og stirrede på den, måske 6 - 7 minutter. 

Før jeg blev gift, havde jeg en stor drøm om at lære at flyve, så det fascinerede mig. Men det jeg så, var ikke fra denne planet. Jeg startede med at indse, hvad det faktisk var, jeg sad og så på, og blev nu virkelig bange.


Pludselig hørte jeg noget i min forstand sige "Du skal ikke være bange"! Nu tror du måske, at jeg har haft nogle dårlige oplevelser som barn, men dette var i den bredeste dagslys og jeg var helt og aldeles vågen!
Jeg var klar til at gå ud af bilen, og gå over mod skibet, da den fløj i lav højde ind over Rocky Mountains.
I et glimt var det borte, med en hastighed, som intet jordisk skib kunne konkurrer med. Netop før det var forsvundet, så det ud som den dækkede to af de mindre bjerge. Da startede jeg igen bilen, og fortsatte kørslen.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Jeg så skibet (UFO objektet) hele vejen til Cortez, hvor vi overnattede. Da vi var nået til Motellet, var både min datter og jeg voldsom syge.
Vi spiste ikke i 3 dage, og det var meget begrænset, hvad vi spiste de næste to uger.
Vi tabte begge meget i vægt. Vi havde begge røde prikker på huden og feber, og min datter havde et stort grimt lyserødt kradse mærke på kroppen, hvilket stadig var der to uger senere.
Efter omkring yderligere en uge, startede vort hår med at falde af. Jeg kendte ikke nogen læge i Cortez, og jeg havde ikke forsynet mig hjemmefra med penge til lægehjælp. Jeg havde så jeg kunne købe medicin, men havde slet ikke tænkt på, at vi kunne blive syge i så lang en periode.

Da jeg stoppede ved min ven et sted i Colorada Springs, insisterede han på at vi skulle opholde os i hans hjem, og at vi skulle blive der, til vi fik det bedre, men jeg havde bestemt at vi skulle til Mid-West og besøge mine andre børn der.
Tiden efter iagttagelsen, blev et mareridt, vi vågnede flere gange om natten, og var drivvåde af sved.
Indtil dette tidspunkt, havde jeg aldrig forestillet mig, at dette kunne skyldes UFO'et. 
Da vi var kommet til Minnesota, opholdt vi os hos en venlig niece, og jeg viste hende min datters kradse mærke på kroppen. Som en efternote kan jeg dog fortælle, at vi begge havde haft alle vore børnesygdomme!

Jeg tror - eller sagt med andre ord, så véd jeg nu, at vi bliver besøgt af andre væsener fra universet.
De er på en måde ligesom os mennesker. Måske er de en million år forud for os.
Der kan være mange typer af væsener. For mig blev det en ændring på livstid, og mit største øjeblik på denne Jord, som jeg aldrig vil glemme! Oplevelsen er brændt ind i min hukommelse, og det har ændret måden jeg tænker på!"
"I en verden af blinde, er den enøjede konge". 

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT