Kvinde bortført af udenjordiske væsener
- Professor i psykiatri, Dr. John E. Mack bekræfter ægtheden -

Dansk bearbejdelse og support: © Poul-Erik Nielsen, ufo-sandheden.dk,,30. Maj 2002 og 18. april 2003


 
Karin Austin 

Karin Austin, er en 31 årige gammel "sagkyndig" kvinde fra Florida.
Da hun blev født, blev hun døbt navnet Deborah, hun var et vanskeligt barn, påståelig, højreorienteret, en selv proklameret "praktiker", lineær, og uden tåbelige tanker.
Hun arbejdede senere som bartender, blev forlovet og senere gift.

Fem år senere, oplevede hun en bevidst bortførelses erfaring.
Hun fortsatte med at have disse erfaringer i op til tre gange om ugen.
Hun blev både vred, men også bange og skræmt.

Hendes liv begyndte da at blive trævlet op, hendes forpligtelser blev forsømt og hendes tro brød simpelthen sammen.
Hun blev da henvist til Professor i psykiatri ved Harvard Universitet, Dr. John E. Mack, hvor psykiateren (som også er professor) begyndte at bearbejde hende, i et forsøg på at finde ud af, hvad der var sket eller hændt hende.

Karin rapporterede, at væsener fløj ind gennem mure, vinduer og at hun selv blev taget ombord på et udenjordisk rumskib.
Hun lærte - dog til hendes store skræk - at sådanne hændelser var sket, siden hun var ganske ung.
Hun mener, at hun har en dobbelt udenjordisk-menneskelig identitet, og at hendes moder er en krydsning mellem udenjordiske og menneske i et andet rige (på en anden planet).
Hun forandrede sit navn til Karin, efter at have fået vished og kendskab til, at hendes oprindelige navn var Karin.
Hun er i dag en verdensomspændende talerør for de udenjordiske bortførelseserfaringer. For nylig rejste hun rundt i England, for at finde (søge) efter en mand, som hun er overbevist om, at hun flere gange mødte, da hun var ombord i det udenjordiske rumskib.

Karin længes nu efter at måtte leve et normalt liv. Hun lever og bor i Boston, hvor hun kæmper med at integrere sine erfaringer og hendes kendskab til livet, i den "ægte" verden.

Hændelsen har ført til, at der nu er lavet en identisk virkelighedsfilm, hvor såvel de involverede personer selv er med, og hvor professoren i psykiatri ved Harvard Universitet, Dr. John E. Mack også er med, for at bevare den rene sandhed.

 
John E. Mack 

Bekræftet af professor i psykiatri
Professor i psykiatri ved Harvard Universitet, Dr. John E. Mack, bekræfter denne hændelse, og bevidner at kvinden taler sandt.
"Der er de, som starter ud som ateister. Men de mennesker som kommer tæt på det, som lytter forsigtig, eller på en eller anden nogen måde tillader at det materielle kommer ind til dem, bliver agnostiker. Det længste du kan komme i sådan et tilfælde, er at sige at der er en autentisk mystik her. Og det er, tror jeg, så langt som nogen burde gå." – John E. Mack, M.D.

Den dokumentariske film er nu færdigproduceret.

Notat: 2010:
Professor i psykiatri, John E. Mack blev dræbt af en spritbilist i London den 27. september 2004.
Han var hovedmanden til produktion af den prisbelønnede dokumentarfilm TOUCHED, som omhandler dokumentationer for fremmede bortførelser. BONUS-DVD'en indeholder yderligere fremmede-bortførelses videoer og dokumentationer.
Videoen er på 90 minutter, og er opdelt i kapitler, så du kan se hvert enkelt afsnit for sig, eller bare nyde dokumentationen fra start.
Videoen indeholder dansk introduktionstale og har danske undertekster !
Du kan finde yderligere information om denne "specielle BONUS-DVD" anden sted på vor hjemmeside.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT