Familie fik uventede gæster...
- med de bød gæsterne på kugler fra haglgevær og pistol - men måtte til sidst flygte af frygt -

Hændelses-dato: 21. august 1955
Hændelsessted: Hopkinsville, Kentucky, USA
Antal vidner: 8


Familien måtte flygte, for at skaffe hjælp.

 
Rekonstruktion, som familien observerede de fremmede væsener. 


Dramtisk nærkontakt med aliens


Dette er en af de mere dramatisk oplevelser, som også blev rapporteret til US Air Force samt Politiet, og involverede familien Sutton i Hopkinsville, Kentucky.

Den kun 16 årige Billy Sutton var netop den 21. august 1955 gået udenfor stuehuset, for at drikke noget vand, da han så en lys skinnende, cirkulært objekt svævende over gården.
Som han gik, bevægede objektet sig længere og længere ned. Billy blev bange, og løb ind i huset igen, og alarmerede familien om, hvad han netop havde set.

Hans far, Elmer Sutton trak på skulderen, og troede helt sikkert at det blot var et stjerneskud, som hans søn havde set. Han tog det roligt, og gik ikke udenfor huset, for han havde slet ikke nogen anelse om, at det som sønnen fortalte, var sandt.

Men en time senere, begyndte hunden at opføre sig underligt, men gøede ikke. Så blev Elmer Sutton klar over, at der måtte være et eller andet galt udenfor huset.
Elmer og hans ældste søn, John, besluttede sig for at se efter, om der var noget galt derude. De stod i døren og så ud i den mørke nat - og hvad de nu fik at se, gav dem deres livs største frygt.

Flere "underlige" væsener
Der, kun cirka 15 meter fra stuehuset, stod et underligt væsen, som de aldrig havde set tilsvarende i hele deres liv. Det så ud til at være et lille underlig væsen, kun cirka 1,20 meter høj, og det stod underligt og gloede på dem uden at bevæge sig. Beklædningen som væsenet var iført, så ud til at være skinnende, som om det var beklædt med et tyndt materiale.
Hr. Sutton gav en lyd fra sig, da væsenet pludseligt begyndte at bevæge sig længere hen mod dør åbningen. De kunne nu se at væsenet havde et stort hoved, tynd krop, lange arme - svarende til det billede som er vist til venstre.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Cirka tyve meter derfra kunne de se et andet underligt væsen. Elmer Sutton greb sit gevær, som hang bag døren, ladede det og skød. Væsenerne løb nu bort, ligesom haltende. Elmer blev mere modig med sit gevær i hånden, og listede langsomt ud i mørket. Men snart efter forsvandt væsenerne i mørket. Sutton løb igen ind i huset, og lavede en barrikade for døren. Familien - otte i alt - gik ind i stuen og slukkede for al lys i huset og i stuen, og ventede på at et eller andet skulle ske.

 Sutton og hans søn skød efter de fremmede
Sutton og hans søn skød efter de fremmede væsener. 

Pludselig skreg en af Sutton's døtre op, da hun så et hoved i døråbningen inde fra køkkenet. Mændene så nu ud af vinduet, og så som et drømmemareridt et underligt væsen lige udenfor vinduet - det stod bare der, og gloede ind af vinduet med dets store frygtelige øjne.
Elmers Sutton's gevær eksploderede gennem vinduet (skød gennem vinduet), og hans søn, John, havde sin 22 kaliber pistol klar. John løb hen til vinduet og så ud, men kunne ikke se noget. Så satte familien sig igen i stuen og ventede på, at noget andet ville ske, og frygtede det værste. En usædvanlig og uhyggelig stilhed sænkede sig over gården. Selv hunden var dødsens stille.

Men en bankende lyd brød den dybe stilhed. Elmer og John greb nu deres våben og gik udenfor. Da blev de bange, som aldrig før. Der nedenfor træet, ganske få meter borte, sad et af de underlige væsener, og gik rundt om træet. Før Elmer kunne sige noget som helst, affyrede han et skud. Da han svingede sig rundt, så han et andet væsen, som kravlede hende ved huset. Af forskrækkelse tabte Elmer sit gevær. Han hørte en metallisk lyd henne fra væsenet. Da det løb bort, skød John efter det, og de hørte et hvin, hvorefter det forsvandt i mørket.

De næste par timer, var der stilhed. Det føltes som om, at de udenjordiske væsener nu endelig havde fået nok. Men Elmer besluttede sig for, at der ikke under nogen omstændigheder skulle tages chancer. Han læssede sin familie ind i bilen, og kørte til Politistationen i Hopkinsville, otte miles borte (13 km), og rapporterede hvad der var sket. Politibetjenten lyttede skeptisk til Suttons forklaring, men sendte alligvel et hold betjente til Sutton's gård for at undersøge forholdene nærmere. Men det eneste de fandt var vinduer som var skudt i stykker, nogle få skudhuller i træerne ved gården og så otte meget nervøse mennesker.

Måske havde de udenjordiske haft til formål at bortføre familien Sutton, men det vides dog ikke sikkerhed.