Betty Andreasson bortført af fremmede væsener
- Under hypnose fortalte Betty Andreasson i 1977 for første gang sin sælsomme historie -

Bortførelses-dato: 25. januar 1967 kl. 06.35


Husmoderen Betty Andreasson - som blev taget ombord i et UFO. 
Husmoderen Betty Andreasson (1967) - som blev taget ombord i et UFO

Hun blev taget om bord i et UFO . . .
 og derefter ført til -  hvad der synes at være - en fjern, fremmed verden.

 
Betty Andreasson, foto 2015. 

I 10 år havde hun været plaget af erindringer om denne sælsomme nat, da nogle - cirka en meter høje - væsener med pæreformede ansigter, brød ind i hendes hus i Massachusetts.
Det besynderlige møde svarede til andre UFO-rapporter: da det skete, sænkede der sig en dyb stilhed over huset, det elektriske lys blev svagere for til sidst helt at forsvinde, og et rødt skær kunne ses udenfor.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Betty kunne ikke huske meget andet af episoden.
I 1975 læste hun imidlertid en opfordring fra Dr. Hynek
til at berette om UFO hændelser, og hun reagerede straks, fordi hun følte sig lettet ved at vide, at man studerede fænomenerne.

Undersøgt af aliens ombord i UFOet
Et hold af UFO-undersøgere, bistået af en hypnoterapeut, fik Betty til at genopleve begivenheden.
I en række besværlige og udmattende konferencer fortalte hun, hvordan de
fremmede væsener svævede ind
gennem en lukket køkkendør.

 Dr. J. Allen Hynek og Betty Andreasson
Dr. J. Allen Hynek og Betty Andreasson (1977) 

Hun svævede selv i en slags halv-trance om bord i UFO´et, hvor hendes krop blev undersøgt og en sonde stukket ind i hendes hoved.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Efter undersøgelsen besøgte hun en fremmed verden, der var fyldt med mærkelige skabninger og der var svævende krystaller.
Betty Andreasson, der er meget religiøs, mener stadig, at hendes oplevelser er ægte.
En undersøgelse af hendes fortid viser, at hun er et ærligt menneske, uden "symptomer på intelligensforstyrrelser eller psykiatriske problemer". På billedet ses Betty Andreasson, hvor hun under hypnose dokumenterer sin bortførelse af fremmede væsener.

Det hele startede omkring klokken 06:35 den 25. januar 1967 i Betty og James Andreassons hjem i South Ashburnham, Massachusetts.
På det tidspunkt befandt hendes mand, James, sig på det nærliggende hospital for genoprettelse af skader som han pådrog sig ved en ulykkelig automobil uheld.
Betty's forældre, Waino og Eva Aho befandt sig derfor hjemme hos Betty for at hjælpe med at passe hendes syv børn i alderen fra 3 til 11 år, da lyset pludselig flimrede og forsvandt.

 Således beskriver Betty Andreasson 'de grå' (aliens) som bortførte hende.
Således beskriver Betty Andreasson 'de grå' (aliens) som bortførte hende. 

Vejret udenfor var tåget, og der var en ekstrem stilhed. Et påfaldende stærkt lys oplyste huset udefra. Betty's far så ud af et vindueshjørne, og blev chokeret over at se underlige væsener hoppe rundt i baggården, og umiddelbart tænkte han om det kunne være "hallowen sjov".
Betty havde været i køkkenet da dette skete, og hendes nervøse børn løb hen til hende, og de gik alle hurtig ind i dagligstuen for at være i sikkerhed.


Det næste Betty kunne huske var at hun vågnede op og det var nu den næste morgen. Alt synes at være i fineste orden, men der var en slags foruroligende fornemmelse inde i hende på en måde, som hun ikke tidligere havde oplevet.
Hendes datter, Becky på 11 år, fortalte at hun havde haft en uhyggelig drøm. Igennem de næste par år begyndte Betty at få periodiske flashbacks og erindrede tydeligere og tydeligere hvordan udenjordiske væsener (alien humanoid) havde løftet hende bort fra denne Jord.

I august måned 1975 skrev hun et brev omkring hendes alarmerende hukommelse til Dr. J. Allen Hynek, en anerkendt astronom, som i de sidste mange år var konsulent ved Air Force's Projekt "Blue Book".
Hynek videresendte brevet til the Mutal UFO Network's Humanoid Study Group, hvor en del af medlemmerne boede i Massachusetts.
Sammen med Harold J. Edelstein, direktør for New England Institute of Hypnosis, mødte de op til en konsultation hos Hynek i 1977.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT