Bortført af fremmede - en nats mareridt
- blev ramt af et stærkt lys, hvorefter han var i de fremmedes hænder -

Hændelses-dato: 9. august 1983
Hændelsessted: Winifreda, Argentina
Antal vidner: >1


af © Poul-Erik Nielsen, ufo.sandheden.dk


Et af de bedst-kendte fremmede bortførelsestilfælde fandt sted i Argentina i provinsen La Pampa. Den bortførte, Julio Platner, en landmand og købmand i den lille landsby Winifreda, gennemgik en nats mareridt efter et besøg hos en ven.

Julio Platner blev bortført af aliens nær Santa Rosa i Argentina.

Landsbyen Winifreda var på det tidspunkt en lille landsby med 1.700 indbyggere, og ligger 670 kilometer fra Rosario og 45 kilometer nord for Santa Rosa, hovedstaden i La Pampa.
Julio Platner var på det tidspunkt 33 år gammel, og som de fleste andre i denne søvnige lille landsby, var han dedikeret til kornavl. Han er en simpel person af få ord, der sjældent læser avishistorier med store overskrifter.

Hændelsen
Den 9. august 1983 om eftermiddagen, besøgte Julio Platner en ven (Don Antonio Fisher) på dennes gård som ligger cirka 10 kilometer fra landsbyen Winifreda, for at aftale salg af korn. Mødet varede længere end forventet, og omkring klokken 19.30 valgte Platner at køre hjem. Fisher ledsagede ham hen til den parkerede pick-up truck og før de forlod hinanden spurgte han Platner om han havde husket at låse porten, for at forhindre at en gruppe heste slap ud af gården.

Da Platner kørte mod gårdens indgang, så han en refleksion mellem træerne, men fandt det ikke vigtigt.
Da han kom til porten, forlod han lastbilen for at åbne porten, men kort derefter blev han ramt af et skarpt lys, som lignede lys fra en ”autonom svejser” og producerede en lyd som kunne lyde som en slags turbine.
Instinktivt forsøgte han at dække sit ansigt med sin højre arm, men man mistede bevidstheden.

Ombord på UFOet:
Da han kom til sig selv igen, befandt han sig på en båre eller en ”stol, der ligner den type som tandlæger benytter), og var omgivet af fire væsener, som observerede ham nøje.

Julio blev undersøgt af aliens

Han noterede sig at rummet var stort og sfærisk uden mærkbare hjørner og væggene syntes at være dækket med polstring, og bemærkede samtidig at visse områder i rummet lignede ”hævelser”.
Rummet var godt belyst, men Platner kunne ikke identificere nogen form for konventionel lyskilde. Platner anslog at han forblev i rummet i cirka fem minutter.

Væsenerne der ledsagede ham havde en menneskelignende form, var forholdsvis høje (anslået omkring 160 cm.). To af dem var foran ham, andre to på hver side af ham og lidt bagved. Et af væsenerne havde bryster, så Platner identificerede dette væsen som værende kvinde. Hun holdt fast på Platners højre skulder med sin venstre hånd.

Væsenernes øjne var store, runde, faste og havde ingen øjenlåg. I stedet for at øjnene var forsænket i et hulrum, stak de ligesom lidt ud fra ansigtet, og i midten af hvert øje ”var der ligesom et andet øje ovenpå”. Læberne var tynde, svarende nogenlunde til menneskers læber, næsen var flad og havde to små huller.

Julio blev undersøgt af aliens ombord i UFOet 

Deres bevægelser var glatte og langsomme, og gav den fornemmelse, at de svævede i stedet for at gå. Platner beskrev tøjet som en "ét stykke tilpasset kroppen" af en grå-grønlig farve, men han fik det indtryk, at det blev integreret med huden, uden tydelige sømme eller kanter på stoffet.

Platner, som prøvede at kommunikere, kunne ikke fremkomme med en eneste lyd, og han kunne ikke høre hvad væsenerne sagde, når de bevægede deres læber.
Det kvindelige væsen gav ham telepatisk meddelelse om, at han kunne nævne hvad der lige er sket for ham, når han kom tilbage til Jorden, men hun forsikrede ham også på forhånd om, at ikke alle vil komme til at tro på ham. Et anden væsen meddelte ham telepatisk, at han skulle falde lidt til ro.

Platner husker, at stilheden var total, at temperaturen var helt normalt, og at han ikke følte hånden som hvilede på hans højre skulder.
På et tidspunkt forsøgte han at komme op, men hans hoved ramte en barriere som ikke kunne se. Han husker at han ikke har nogen form for smerte, men at han følte sig lammet. Da han observerede sin egen krop, kunne han konstatere at de fjernet hans jakke, trøje og uret, men han havde stadig sin egen skjorte på, hvor ærmet på venstre arm dog var rullet op.

Julio blev undersøgt af aliens ombord i UFOet 

Det kvindelige væsen fastholdt hendes venstre hånd på hans højre skulder, og de andre udenjordiske væsener havde anbragt et gennemsigtigt rør på omkring 20 centimeter på hans venstre håndled, og røret endte i en slags kugle. Væsenerne flyttede objektet til hans overarm og lod det forblive der umiddelbart ved albuebøjningen. Røret blev halvfyldt med blod og ifølge Platner, syntes blodet at stige i røret på en hvirvlende måde. Efter udvindingen af blodet, opfordrede de ham til at stå op, hvilket han gjorde, dog men dog på en usikker måde. Det sidste han husker var, at væsenerne pludselig forsvandt.

Opvågningen
Platner genvandt bevidstheden inde i hans lastbil. Der var gået omkring fyrre minutter, siden det stærke lys havde ramt ham. Han sad med hænderne på rattet og huskede at ”Jeg manglede ikke noget. Jeg havde mit ur, og var igen fuldt påklædt. Jeg havde selv lukket jakken halvvejs som før, men jeg blev opmærksom på at det var underligt, fordi lynlåsen havde en defekt nederst, og det normalt var vanskeligt at fastgøre. Nøglen sad på plads, men motoren var slukket og det samme var tilfældet med det lange kys, som før var tændt. Motoren startede uden problemer”.

Han genkendte straks stedet og han indså, at han befandt sig på en landevej omkring 17 km fra tilkørselsporten ved Fisher’s gård. Så huskede han, at Fisher havde bedt ham om at lukke porten, så han vendte tilbage til stedet. Platner sagde, at da han lige kom ud for at lukke porten, blev han klar over den mærkelig oplevelse, som han havde gennemlevet. Han stillede sig foran lastbilens (pick-up truck) forlygter og bemærkede, at han havde mærker på sin venstre arm, hvorfra blodet stadig fossede ud.

Platner steg ind i lastbilen og kørte til sin arbejdsplads i Winifreda. Han ankom til Nervi S.A. omkring klokken 20.30, men han sagde ikke noget til sine kollegaer. Han forblev der indtil klokken 21.00, hvorefter han tog hjem. Hans kone bemærkede at han var forstyrret, og på hendes insisteren fortalte Platmer hende hvad der var sket. Hun anbefalede ham at opsøge familiens læge, Dr. Adolfo Pizarro, næste dag.

Lægens notater
Dr. Pizarro undersøgte mærkerne og fandt, at skaden på håndleddet viste sig som en simpel skrabning. Markeringen på armen viste at en blodåre havde været punkteret, svarende til mærket efter en ekstraktion af blod. Lægen mente at punkteringen ikke synes at være lavet ved brug af en almindelig sprøjte, da det fremhævede flere små huller og fordi mærket ikke viste tegn på en hæmatom.

Konklusion
Denne fascinerende historie er en typisk alien (fremmede) bortførelse, bortset fra at den bortførte mindes alt det der hændte, uden brug af hypnotisk regression.
At være bevidst om hvad der var sket, og de kvæstelser de påførte ham, minder mig om den brasilianske Antonio Villas Boas bortførelsestilfælde. Du kan læse mere om ham her på dette website fra menuen "sex med humanoid".  
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT