UFO / Aliens bortfører fire små børn i 3 dage
- 12 øjenvidner beretter at børnene blev 'suget' op i UFOet via en lyseblå stråle -

Hændelses-dato: 9. august 1992
Hændelsessted: Winifreda, Argentina
Antal vidner: >12

af © Poul-Erik Nielsen, ufo.sandheden.dk


Indledning:

 
Området for de fremmedes bortførelse af fire små børn. 

Det er ikke usædvanligt at der registreres sælsomme hændelser i Argentina, hvor UFOer, aliens, voksne og børn er involveret.

 
Børnene blev suget op i UFOet via en blålig stråle. 

I den forbindelse kan vi blot eksempelvis nævne Dr. Botta (som også gik ind i et UFO), Julio Platner (som blev bortført af aliens), 9 årige Silvana (som nær var blevet bortført af aliens) og et UFO som landede 14 km. udenfor byen Abra Pampa. Også myndighederne er i besiddelse af utallige registrerede UFO observationer, eksempelvis har det Argentinske Militære Luftforsvar 22 nærkontakt hændelser fra militær fly med UFOer (som ikke er flyvemaskiner, satellitter vejrballoner eller anden kendte objekter).

Professor i psykiatri ved Havard Universitet, John E. Mack, som gennem adskillige år dokumenterede at der virkelig sker bortførelser – selv af mindreårige børn, foretaget af udenjordiske, konkluderer: ”Det længste du kan gå omkring dette punkt, er at sige at der er et autentisk mysterium her.” Professor Mack dokumenterede en lang række fænomener som var forbundet med udenjordiske-bortførelses erindringer og ’manglende tid’ og direkte UFO observationer hos mindre årige børn.

Fire små børn blev suget op i UFOet
Fire små børn blev taget om bord i et UFO, hvorefter de blev vist universets vidundere på en tre-dages rumrejse (bortførelse), dokumenterer civile og militære myndigheder.

"Voksne lyver. Teenagere lyver. Men børn i denne alder er slet ikke i stand til at lyve, og slet ikke om den slags”, sagde den særlige politiefterforsker Roderigo Ortiz fra politiets afdeling i Concorde, Argentina.

”Under alle omstændigheder, tilbragte de tid i et udenjordisk rumskib”.

"På et tidspunkt troede de, at Gud havde taget dem op i himmelen”.

12 øjenvidner
Nyhedsmedier rapporterede om det fantastiske drama som var overgået børnene, den 8-årige Maria Molero, hendes søster Emma, 6 år, og brødrene Jorge, 5 år, samt Carlos på 3 år. Ifølge børnene og en halv snes øjenvidner svævede et 75 fods-tallerken formet objekt over området hvor de legede den 9. august 1992, og pludselig blev de ’suget’ op i objektet via en byge af lyseblåt lys.

”Et kæmpe stort gyldent rumskib tog os op i himmelen, og det var styret af Gud – Jeg ved det var Gud. Han bar gyldne klæder og havde langt sølvfarvet hår og skinnede over det hele”, sagde Maria Molero, den ældste af de bortførte børn. ”Han var en flink mand og fortalte os, at vi skulle kalde ham Laiar. Han viste os Månen og andre steder i himmelen, og sagde at det var stjerner.”

 
Disse fire børn blev bortført af aliens (udenjordiske). 

De andre børn bekræftede det og sagde, at de var bange ”i et lille stykke tid. Han skrabede vores ansigter med en lille pind, og stak os med en nål, men han gjorde ikke noget ondt ved os,” sagde Jorge Molero. ”Jeg kunne lide soveværelset, fordi alle senge var bløde og var meget høje,” tilføjede Emma Molero.

Lille Carlo Molero, den yngste, sagde: ”Der var en million knapper og lys. Man så sjov ud, fordi han havde så stort hoved og to store gule øjne. Han er vores ven.” 

På grund af vanskelighederne ved at interviewe børnene, havde myndighederne endnu ikke fuld klarhed over hvad der skete under de tre dage, hvor de var ombord i rumskibet. Efter al sandsynlighed, konkluderede myndighederne, at de gennemgik en form for medicinsk forsøg, da mærker efter skrab og nåle markeringer stadig var synlige på kinderne, da de kom tilbage til Jorden, sagde embedsmænd.  

En militær talsmand ville hverken af- eller bekræfte presserapporter som beskrev, at et UFO viste sig på radar såvel på dagen hvor de blev bortført, som den nat hvor de kom tilbage til Jorden. ”Vi undersøger det, og vi vil senere offentliggøre resultatet”, sagde han.

Den argentinske UFO-forsker Armando Azparen har ikke talt med børnene personligt, fordi militæret nægtede at besvare anmodninger om en samtale.


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT