De fremmede væsener bortførte lastvognschaufføren
- bortført af fremmede væsener, da han ville skifte hjul på lastvognen -

Hændelses-dato: 28. oktober 1973 kl. 01.15
Hændelsessted: Bahia Blanca, Spanien
Antal vidner: 1


af © Poul-Erik Nielsen, ufo.sandheden.dk

 
Dionisio Llanca - blev bortført af aliens
Dionisio Llanca - blev bortført af aliens

Det var søndag den 28. oktober 1973, kort efter midnat, da lastvognschaufføren fik en chokerende oplevelse.
 
Dionisio Llanca, en stille og rolig ung mand, ankom til hospitalet i Bahia Blanca i en tilstand af totalt hukommelsestab.
Tre dage senere, da han havde genvundet sin hukommelse, fortalte han om sin ekstraordinære oplevelse  på Route H3 landevejen –  et natligt møde med et UFO og rumvæsener der tog prøver af hans blod.

Dionisio Llanca stod sent op, lørdag den 27. oktober 1973, tog et par gamle bukser og en mørk sweater på, og dovnede den lidt af ved at male sommerhuset på Calle Chubut, kun ti minutters kørsel fra centrum af Bahia Blanca. Han spiste tidlig frokost og tog sig derefter en siesta periode, fordi han skulle køre hele natten lang.
 UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Omkring klokken 18:00 rejste han sig og så en tv-serie, hvilket skal bemærkes var realistisk og direkte, og uden fantastiske elementer.
Cirka klokken 22:00 spiste han en middag sammen med sin onkel, Enrique Ruiz. Middagen bestod af oksekød, salat og to glas cepita (en ikke-alkoholisk drik).
Dionisio kørte i en lastbil som denne, en Dodge 600
Dionisio kørte i en lastbil som denne, en Dodge 600

Et par minutter efter midnat sagde han farvel til onklen og satte sig ind i lastbilen, en Dodge 600, fyldt med byggematerialer der skulle leveres til Rio Gallegos, en todages tur. Efter 12 års kørsel vænner øjnene sig til at observere kørebanen, selv i skygge af gaden. Inden han startede lastbilen havde han bemærkede at højre baghjul manglede luft. Han tænkte på at gøre noget ved det, men besluttede så alligevel bare at køre. Da han forlod huset var klokken 00:30, søndagen var allerede begyndt.

Lastbilen begyndte at rulle ned på rute # 3. Han kunne registrere at lufttrykket i højre baghjul blev lavere, og der var altså ikke andet at gøre end at få det ordnet. Dionisio fortrød at han ikke havde klaret denne opgave på ESSO tankstationen på Calle Don Bosco, hvor han var stoppet i 15 minutter tidligere for at få diesel påfyldt lastbilen.
Han kørte derfra klokken 01:00. Nu ville han i stedet blive nødt til at komme ud i den mørke og kølige nat (tidlig morgen) for at skifte hjul. Klokken var nu 01:15. Han fandt værktøjer og donkraft frem og begyndte at arbejde at få hjulet skiftet.
Illustration: Tre aliens rettede blikket mod Dionisio
Illustration: Tre aliens rettede blikket mod Dionisio

Under hjulskiftet
”Vejen var fuldstændig øde. Pludselig, lige på én gang, blev vejen oplyst med et intenst gult lys, som synes at komme i en afstand af 2 meter. På grund af farven, troede jeg at det var forlygterne på en Peugeot og fortsatte med at arbejde med hjulet. Der gik et par sekunder, og jeg havde min skulder mod lyset, men det blev så stærkt, at det oplyste hele området. Lyset havde skiftet sig til en blålig farve, som når der svejses. Jeg prøvede at komme op at stå, men kunne ikke rejse mig; og en mærkelig tingest - - mine ben ville ikke reagere. Jeg sad på knæ.
Jeg ser over mod skoven, der vokser ved den ene side af vejen, og der ser jeg et kæmpe stort objekt, som en plade der bare hænger i luften. Det hænger der i en højde af cirka syv meter over jorden, og der står tre væsener ved min skulder og kigger på mig. 
Jeg prøvede igen at komme op at stå, men jeg kunne ikke. Jeg var total lammet og jeg kunne heller ikke tale. De tre væsener stod og kiggede på mig i lang tid, måske fem minutter. Det var to mænd og en kvinde. Kvinden stod mellem de to mænd. Jeg tror det var en kvinde på grund af brystformen og det lange hår, blond, og som nåede til midten af ​​hendes skuldre.  Mændene var også blonde med kortere hår".

Chaufføren kunne ikke bevæge sig - var total lammet
"De tre væsener havde cirka den samme højde, en meter og 70 eller 75 centimeter, og klædt på samme måde; grålig heldragt (kedeldragt) som er godt tilpasset til figuren, gule støvler og handsker der når til midten af ​​armen i ​​den samme farve. De havde ingen bælter, våben, eller hjelme eller noget andet. Deres ansigter var ligesom vores, bortset fra at de havde høje pander og aflange øjne, ligesom japanere og lidt skråt stillede. De talte indbyrdes et sprog, som var umuligt for mig at forstå.
De havde ingen vokal bøjningsformer, men lød mere som en ...... ligesom en dårlig tunet radio med hyletoner og summer. En af dem greb mig om halsen på min trøje og løftede mig fast, men dog uden vold. Jeg forsøgte at tale, men min stemme ville ikke komme ud. Mens en holdt mig op, stak en anden et apparat i bunden af ​​min pegefinger på venstre hånd.
De kiggede nærmere på apparatet. Det var som en barbermaskine, men havde et lille rør. De anvendes det på mig i indtil flere sekunder. Det gjorde ikke ondt. Da de forlod mig, havde jeg to dråber blod på min finger. Derefter mistede jeg bevidstheden."

Dionisio kunne ikke huske, hvornår han vågnede. Tiden er blevet beregnet til at være mellem 02:00 og 03:00 søndag. Da han åbnede sine øjne befandt han sig blandt jernbanevogne, tilhørende Bahia Landbrugsselskab, præcist 9 kilometer og 600 meter fra det sted, hvor mødet med de fremmede væsener fandt sted. Han kunne intet huske, ikke engang sit eget navn, episoden, lastbilen eller hvor han selv boede. Han havde kvalme og frøs. Han begyndte at gå mod vejen, styret af lysene fra køretøjerne.
Dionisio vågnede op blandt gamle jernbanevogne
Dionisio vågnede op blandt gamle jernbanevogne

To dage senere, den 30. oktober, vågnede han i en seng på hospitalet i Bahia Blanca, og han huskede oplevelsen i detaljer. Hans tøj var intakt og var foldet i sengeskuffen. Han følte en trang til at ryge, og at vide, hvad klokken var. Han gik hen til sit tøj, og opdagede, at hans ur manglede, ligeledes hans cigaret lighter og cigaretter, som var i en metalkasse. Hans bukselommer indeholdt stadig de 150 tusinde pesos, som han havde med hjemmefra.. Han spurgte til lastbilen, som åbenbart bekymrede ham mere end UFOet og dets væsener. Politiet fortalte ham at den var parkeret på en bakketop nær Villa Bordeu, omkring 18 kilometer fra Bahia Blanca, med donkraften på plads og et hjul som var klar til at blive skiftet. Hans papirer i handskerummet havde ikke været berørt.

Græd konstant
Det er stadig et mysterium, hvad der skete mellem tidspunktet, hvor Dionisio vågnede blandt jernbanevognene, omkring 10 kilometer fra stedet, hvor mødet med de fremmede væsener fandt sted, og indtil han blev behandlet af Doktor Ricardo Smimoff på hospitalet, som fortæller:
Jeg er en retsmedicinsk kirurg. Jeg havde tilkaldevagt søndag den 28. Klokken 09:30 ringede Dr. Altaperro til mig fra hospitalet og sagde, at han havde en besynderlig sag og jeg blev anmodet om at komme dertil straks. Jeg ankom til hospitalet omkring 10:15 og så en ung mand på omkring 25 eller 26 år i en tilstand af totalt hukommelsestab. Han kunne huske ikke huske noget om sin fortid, han vidste ikke hvem han var, hvor han var født, hvem hans forældre var. Han løb rundt, græd konstant og spurgte hvilken by han var i. Den vagthavende læge fortalte mig at Dionisio var blevet bragt til hospitalet af en mand, som havde fundet denne vandre robotagtigt rundt i byens centrum, og gik og spurgte alle og enhver hvor politiet var. Da jeg rørte hans hoved, eller bare jeg kom i nærheden af hans hånd, trak han sig instinktivt, som om det ville medføre stor smerte. Han havde en slem hovedpine i højre parietal. Jeg anmeldte det til Politiet, og fik ham indlagt på Kommunehospitalet”.

Under hypnose berettede Llanca om en lysstråle, på hvilken han var steget om bord i UFOet sammen med de tre væsener.
"Indeni var der mange apparater, blandt andet to tv-apparater og en radio. Radioen havde talt til ham på spansk: "At jeg ikke skulle være bange, og at vi var venner, at de havde været her siden 1950. De ville vide, om vi kunne leve på deres planet".
Rumskibet stammede fra en planet i en anden galakse. Dér ville man bringe gode mennesker hen, fordi dårlige begivenheder forestod på Jorden".
Tvivl? Under hypnose - oven i købet efter en penthotalindsprøjtning -
da kan et menneske ikke lyve! 
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT