Chefpiloten observerede flere UFOer
- Gennem sine mere end 29.000 flyvetimer rapporterede chefpiloten om UFOer i flere tilfælde -

Hændelses-dato: 1978 og senere
Observationssted: Luftrummet over England og flere lokationer
Vidner: > 20 + dokumentation (video, taped-voice samt radar)
Pålideligheds Index: 100 %

  Se videoen nederst på siden

Chefpilot Werner Utter, Lufthansa
Chefpilot Werner Utter, Lufthansa

Observerede og rapporterede om UFOer i flere tilfælde

Chefpilot Werner Utter, a.D., Lufthansa observerede i flere tilfælde UFOer og interplanetariske fartøjer gennem sine mere end 29.000 flyvetimer – heraf over 1.200 gange som pilot ved atlantiske flyruter, men i mange år kunne han holde munden lukket for offentligheden. Det var ganske enkelt alt for risikabelt at fortælle offentligt om disse observationer trods de kunne dokumenteres via radar, video og voice-kommunikation mellem flyvemaskinen og kontroltårnet.

Dokumentationen og interviewet med chefpiloten er tilgængelig på video, hvis du er interesseret, se da under 'UFO-Film'. Filmen indeholder såvel interviewet som den uredigerede båndede radio-kommunikationen mellem flyet og kontroltårnet. Du får også at se hvordan UFOerne, som chefpiloten observerede, så ud.

En af de UFO observationer som chefpiloten, Werner Utter havde, var under en flyvning mellem Beirut og Bagdad i 1950'erne.
Hr. Utter troede først at det var en form for lysbombe. Men lyset kom tættere og tættere på.
Efter kort tid befandt lyset sig direkte ud for flyet og oplyste cockpittet – så kraftigt var lyset at cockpittet blev oplyst trods observationen stod på i dagslys.

”Det virkede som en evighed”, fortæller Werner Utter i et interview, der stadig synes bevæget af hvad der skete for år tilbage.
”Den ildkugle var levende”.
 
Efter nogle minutter bevægede objektet sig pludselig i en 45 graders vinkel opad og forsvandt.

Chefpiloten har haft flere observationer af udenjordiske rumskibe (fartøjer), kaldt UFOer.
Han har også observeret et cigarformet mega-langt svævende fartøj (interplanetarisk fartøj).

Fysiker og UFO-forsker Illobrand von Ludwiger har registeret flere end 4.000 tilfælde med piloter, som har observeret udenjordiske fartøjer gennem deres job som piloter. Registreringen blev udarbejdet af den tidligere NASA medarbejder Dr. Richard Haines. Alle observationer er grundig analyseret og dokumenteret. Det er et vigtigt historisk dokument, da det viser at det er UFOer – og ikke et spørgsmål om tro – i modsætning til den generelle herskende opfattelse.

Efterskrift:
Chefpilot Werner Utter (* født 14. februar 1921 i Crailsheim og † den 29. november 2006 i byen Bad Vibel). Werner Utter var en af de første piloter i Lufthansa, som fik licens efter den anden verdenskrig. Han fløj i 43 år, og som pilot opnåede han mere end 29.000 timer i luftrummet. Han havde fløjet de fleste ruter i verden.


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT

Vær tålmodig - videoen indlæses før den afspilles!