UFO over Russisk missil-arsenal område
- UFOet svævede over militærbasens bygninger og missil-arsenal området i over 2 timer -

Observations-dato: 28. juli 1989
Observationssted: Russik militærbase, nær ved atombombe-prøvesprængningsområdet Kapustin Yar.

Øjenvidner: 4 & afhørt af KGB agenter

 

I 1989 bemærkede to hærenheder i flere timer et UFO svævende over den top hemmelige Russisk militærbase, nær ved atombombe-prøvesprængningsområdet ved Kapustin Yar.

KGB filer (KGB blue file) indeholder håndskrevne rapporter omkring observationen. UFOet svævede over bygningerne på området, og bevægede sig i retning af missil arsenalet.
Da det svævede over arsenalet, udsendte det en lysende stråle fra dets underside.


Det var omkring midnat den 28. juli 1989, da to hærenheder i flere timer bemærkede et UFO holdt sig svævende over basens arsenal.

KGB-filer indeholder rapporter fra observationen, hvor 4 øjenvidner beskrev observationen i detaljer, da de blev afhørt af KGB-agenter. Rapporten siger ikke noget om, hvilke slags missiler der var på området, og heller ikke om der havde været atomsprænghoveder.


Jeg klatrede op i vagttårnet og overvågede objektet i en højde af 18 meter. Jeg kunne tydeligt skimte et skarpt blinkende [lys]signal, som lys fra et kamera blitz. Objektet svævede over bygningerne på basen, og bevægede sig i retning af missil arsenalområdet, cirka 1.000 meter væk. Det svævede i en højde af kun 60 meter over depotet. UFOet lyste i en slags fosforescerende grønlig farve, og det havde en halvkugleformet kuppel på toppen.
Da objektet svævede over arsenalet, udsendte det en lysstråle fra dets underside, hvor det blinkende lys før kom fra, og trak 2 eller 3 cirkler. Da objektet svævede tilbage mod stationen, blinkede det stadig. Men det kom snart tilbage til missil depotet, og svævede 180-200 meter over området. Efter to timers observation, svævede objektet i retning af byen Akhtubinsk, og forsvandt derefter ud af syne,” skrev den vagthavende kommunikationsofficer på vagt, V. Voloshin.

Og soldaten G. Kulik tilføjede: ”På himmelen, nær objektet, så jeg en slags ildkugle som opstod fra jorden, og da det nærmede sig UFOet bevægede det sig hen imod mig, og jeg kunne fysisk føle dets nærvær. Derefter skød det lynhurtigt op i himmelen. Jeg observerede også et fly som forsøgte at komme tæt på objektet, men objektet accelererede så hurtigt, at det lod flyet være alene tilbage”.

Kapustin Yar, det top hemmelige militære anlæg, ligger 100 km. Sydøst for Stalingrad og 800 km. Syd for Moskva. Det var den statslige diktator Stalin – i det tidligere Sovjetunionen - som personligt beordrede oprettelsen af den i dag største militære installation. Der har været hyppige aktiviteter gennem mere ende sidste 60 år.

Kapustin Yar basen har underjordiske top hemmelige faciliteter, hvor man forsker i UFO teknologi. Ligesom Amerikanerne har man ”gemt” dele fra styrtede UFOer, ET lig og andre biologiske UFO komponenter, som man forsker i med det formål at finde ud af deres teknologi.