Nye beviser for UFO observation i Rendlesham Skov
- Nye beviser er blevet samlet for at sikkerhedsklassificere dokumentationen omkring et landet UFO nær en amerikansk luftbase i Suffolk -

Observations-dato: 26. december 1980 + vidneerklæring 15. juli 2015
Observationssted: Rendlesham Forest,, England
Øjenvidner: > 100


 

Observation: Oberstløjtnant Charles Halt s skitse af uidentificeret flyvende objekt (UFO), som flere bevidner at have set i Rendlesham Forest, England.

Indledning:
Den engelske offentlighed fik i 1980 ikke at vide, at amerikanerne opbevarede atomvåben i deres land, på trods af en stærk modstand gennem kampagne for atomnedrustning.
Disse våben var beregnet til at blive brugt som en trussel mod Rusland, hvis de invaderede Polen, for at stoppe den nye fagbevægelse Solidaritet. Den engelske offentlighed blev heller ikke informeret om en række UFO kontakter, som foregik gennem tre nætter i december 1980 på basen, (som opbevarede disse atomvåben).

Nye beviser, 2015:
Nye beviser er blevet samlet for at sikkerhedsklassificere dokumentationen omkring et landet UFO nær en amerikansk luftbase i Suffolk, England

Oberstløjtnant Charles Halt fortalte den 13. juli 2015 til BBC, at han så et uidentificeret flyvende objekt (UFO) i Rendlesham skoven i december 1980.
Han sagde at der nu var dokumenterende udsagn fra radar operatører på RAF Bentwaters og den nærliggende Wattisham flyveplads, omhandlende et ukendt objekt, som var blevet sporet på det angivne tidspunkt.

Oberstløjtnant Charles Halt


Oberstløjtnant Halt bevidnede at UFOet blev set såvel af ham som af basens sikkerhedspersonel.

Den 75-årige Charles Halt, som var næstkommanderende på Bentwaters basen og nu bor i den amerikanske stat Virginia, sagde at nogle af basens tidligere tjenestefolk ikke havde ønsket at tale om hændelsen før de trak sig tilbage, men har nu afgivet skriftlige udtalelser og vidnesbyrd til ham.

Forsvarsministeriet fortalte BBC, at de ikke længere beskæftiger sig med UFO rapporter.

Rendlesham Skov, UFO mysteriet: hvem, hvad, hvor?

John Burroughs og Jim Penniston fra det Amerikanske Luftforsvars sikkerhedspersonel, var de første som rapporterede om UFO tildragelsen og det stærke lys, den 26. december 1980.

Oberstløjtnant Halt optog løbende kommentarer på en diktafon-anordning, i bestræbelserne på at finde lyskilden (UFOet).

RAF Bentwaters var en luftbase, som blev anvendt af Det Amerikanske Luftforsvar under den kolde krig indtil 1993.

I 1983 proklamerede News of the World via en forside historie, at et "UFO var landet i Suffolk, og at det var OFFICIELT"

"Jeg har bekræftelse på at (Bentwaters radar operatører) ... observerede objektet, da det svævede tværs over et 96 km. område på to eller tre sekunder, tusindvis af kilometer i timen, og objektet kom tilbage på radarskærmen igen, og det stoppede brat nær vandtårnet på basen, de observerede det og observerede ligeledes da det svævede ind i skoven, hvor vi befandt os," sagde Oberstløjtnant Halt.

"På Wattisham opsnappede de via radarovervågning et objekt, som de kaldte en "bogie" men mistede det igen i nærheden af Rendlesham Skov.

"Uanset hvad var det var, så var det klart under intelligent styring".

Den engelske UFO forsker, John Hanson, sagde at han fandt Oberstløjtnant Halt værende et pålideligt vidne, og at der fra myndighedernes side havde været en "samordnet indsats for at skjule sandheden".Rapport, oversat:

Punkt 1:

Tidligt om morgenen den 27. december 1980 (ca. 0300L) observerede to USAF sikkerheds personer fra patruljeafdelingen usædvanlige kraftigt lys udenfor indgangen bag RAF Woodbridge. Tænker at et fly kan være styrtet ned, eller er blevet tvunget ned, de ringede ind for at få tilladelse til at gå uden for porten for at undersøge det nærmere .... Personerne rapporterede at de så et mærkeligt glødende objekt inde i skoven.

Objektet blev beskrevet som værende metallisk af udseende og trekantet, cirka to til tre meter på tværs og cirka to meter højt. Objektet oplyste hele skoven med et hvidt lys. Objektet selv havde et pulserende rødt lys på toppen og en række blå lys nedenunder. Objektet holdt sig svævede lidt over jorden.

Da patruljefolkene nærmede sig objektet, manøvrerede det svævende op gennem træerne og forsvandt. På dette tidspunkt var dyrene på en nærliggende gård gået i panik. Objektet blev kortvarigt observeret omkring en time senere, nær ved bagindgangen til basen.

Punkt 2:

Den næste dag blev der fundet tre fordybninger, 1 1/2" dybt og 7" i diameter, hvor objektet var blevet observeret på jorden. Den følgende nat (29. december 1980) blev området kontrolleret for stråling.

Beta / Gamma aflæsninger viste 0,1 millirøntgen ved peak aflæsning i de tre fordybninger og nær centrum af trekanten, som var dannet af de tre fordybninger. Et nærliggende træ havde moderate målinger (0,05 - 0,07) på den side af træet, som vendte ind mod de tre fordybninger.

Punkt 3:

Senere på natten blev et rød sol-lignende objekt set gennem træerne. Det svævede pulserende rundt. På et tidspunkt syntes det at kaste glødende partikler, hvorefter det delte sig i fem separate hvide objekter og forsvandt. Umiddelbart derefter blev tre stjerne lignende objekter bemærket på himlen, to objekter mod nord og et mod syd, som alle var omkring 10 grader væk fra horisonten.

Objekterne svævede hurtigt i skarpe, kantede bevægelser og viste røde, grønne og blå lys. Objekterne mod nord syntes at være elliptisk, set gennem en 8-10 power linse. Derefter blev de til komplette cirkler.

Objektet i nord forblev på himlen i en time eller mere. Objekterne mod syd forblev synlige i to til tre timer og strålede en strøm af lys fra tid til anden. Talrige personer, herunder undertegnede, bevidner aktiviteterne i punkt 2 og 3.

Charles Halt (underskrevet)
Charles I. Halt. Oberstløjtnant, USAF
Stedfortrædende Base Commander