Militær foto af UFO
- Piloten på et USAF B-47 bombefly fotograferede et UFO i 13.000 fods højde over Utah i 1966 -

Hændelses-dato: 1966
Antal vidner: Flere
 

 Fotograferet fra et militær fly
Dette objekt blev fotograferet fra et militær fly 

Fotograferet af pilot på en B-47'er.

"Objektet afgav et rødligt skær, og så ud til på afstand at ligne en appelsin", forklarede piloten på en USAF B-47 fly i 13.000 fods højde som langsomt steg til en højde på 25.000 fod (7,620 km).

Fotoet til venstre er fotograferet af piloten på et USAF B-47 bombefly, i 13.000 fods højde over Utah i 1966.

Billedet og negativerne blev inddraget af myndighederne og grundigt undersøgt - der var intet som kunne benægte sandheden - et fremmed artet og ikke-jordiske flyvende objekt.

Besynderlige ting tog pludselig fart

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
D
e næste ti minutter fulgte objektet flyvemaskinen uden at ændre kurs, farve eller størrelse - men så skete der noget meget besynderligt.

Fire små gullige skiver bevægede sig et efter et bort fra det rødlige objekt, og bevægede sig nu i en fantastisk formation, side om side.

Det rødlige UFO, hvilket viste sig at være omkring femten gange større end de skiveformede fartøjer, skød pludselig en ufattelig fart og kom nærmere bombeflyet.
Kaptajn Ferreira råbte ind i mikrofonen og gav ordre på, at piloten skulle skifte kurs.
Men før han kunne nå at skifte kurs, havde et af de små gullige skiver (UFOer) allerede bevæget sig helt hen til hans fly.
Det befandt sig direkte over pilotens synlige skydeskive, og viste sig at være et fladt skiveformet fartøj. Piloten hev i håndtaget for affyring af skud, og udløste seks skud. Omgående satte UFOet hastigheden i vejret, og forsvandt ud af syne.

Disken, det skive formede fartøj, bevægede sig med så stor hastighed og manøvredygtighed, at intet menneske kunne have fremstillet et sådan fartøj (objekt). UFOet bevægede sig opad med små vertikale ryk, og var borte på sekunder.

Kaptajn Ferreira og hans piloter var også enige - det de havde set, var ikke af jordisk oprindelse.

Senere, når Ferreira fortæller om denne observation, siger han:
"Vær venlig ikke at komme med den ældgamle forklaring om, at det vi havde set havde været planeten Venus, en vejrballon eller atmosfæriske forstyrrelser. Uanset hvad det var vi så, så var det ægte og en fysisk enhed, som på en eller anden måde var styret af intelligenser. Og jeg var bange ad helvede til".


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://ww.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT