11 UFOer filmet af flere jagere
- UFOer er absolut en sandhed og er virkelige, sagde Forsvarsministeriet i Mexico -

Observations-dato: 5. marts 2004 og publiceret den 12. maj 2004
Antal øjenvidner: > 5


UFOer slog ring om jagerne !

 UFOer indfanget på radar
UFOer indfanget på radar 

Piloter fra det Mexicanske Flyvevåben filmede 11 uidentificerede flyvende objekter (UFOer) på himmelen over Ciudad del Carmen i den østlige udkant af Campeche, bekræftes af forsvarsministeriet, tirsdag 11. maj 2004.

En videooptagelse, som blev udsendt til nyhedsmedierne tirsdag den 11. maj 2004 viser tydelige grålige uidentificerede objekter, nogle med klare lys mens andre var ligesom store projektører der flyttede sig rundt på himmelen.

De uidentificerede flyvende objekter blev filmet den 5. marts 2004 af piloter, ved brug af infrarødt udstyr.
Det viste, at de fløj i en højde af 3.500 meter (11.480 fod) over jorden, hvilket medførte øjeblikkelig aktiviteter fra observatørerne. Kun tre af objekterne viste sig på radaren.

Den infrarøde radar registrerede i starten et enkelt uidentificeret flyvende objekt. Da objektet ikke kunne identificeres, blev piloterne bedt om - via radio forbindelse til Majoren - at følge efter for at undersøge det nærmere. Pludselig forsvandt objektet lynhurtigt. Mandskabet (piloterne) undrede sig. Efter kort tid kom det tilbage, men var nu ledsaget af et andet uidentificeret objekt, og nu forsøgte objekterne at forfølge C26A jagerne.
Piloterne brølede i mikrofonen til Majoren: "
Vi er ikke alene! Det er så underligt"!


Usynlige UFOer
Upåagtet deres ihærdige anstrengelser for at nærme sig objekterne, lykkes det ikke, da de ikke kunne se dem. De synes at være ganske usynlige, men samtidig kunne de spores på såvel radaren som via det infrarøde udstyr (hvilket udelukker at der kunne være fejl ved instrumenterne!).

 Kun via det infrarøde lys kunne UFOerne ses
Kun via det infrarøde lys kunne UFOerne ses 

11 uidentificerede flyvende objekter
Mens de forsøgte at manøvre deres jagere ind på de
to uidentificerede objekter, for at få visuelt kontakt, viste deres instrumenter, at der nu var ni andre objekter, så nu var der i alt 11 objekter. Ingen af de 11 objekter kunne ses, og det var ganske uklart, hvor de pludselig var kommet fra! Det var en total ukendt situation for mandskabet på jagerflyene.
Kaptajnen spurgte hans fly kontrollører, men inden han fik svar, var jagerne nu omringet af de 11 usynlige objekter. Situationen var helt ude af kontrol. Kaptajn Major, Magdaleno Jasso bad omgående jagerne vende tilbage til jorden.

I mellemtiden fortsatte de med at kunne se objekterne, og alle data blev registreret via deres instrumenter, selvom det ikke var muligt, med det menneskelige øje, at se objekterne.
Da de 11 UFOer forsvandt fra instrumentvisningen, åndede det jordiske personel lettet op, og tørrede sveden fra panden.
Da jagerne var vendt tilbage til jorden, blev der optaget rapport ligesom al instrument data (inklusive video optagelserne) bragt i sikkerhed. Den Mexicanske forsvarsminister, General Clemente Vega Garcia har bekræftet ægtheden i denne observation.

 Vidner til den sælsomme UFO tilfragelse
Vidner til den sælsomme UFO tilfragelse 

Vidner til UFO oplevelsen
Begivenhederne involverede flere kvalificerede militære iagttagere, som skulle have evnen til at visualisere iagttagelser af UFOer og uforklarlige elementer, men det kunne de ikke.
De kunne ikke med deres egne "øjne" se UFOerne, som kun kunne ses via det infrarøde udstyr samt på radaren.
Der er audio (video) optagelser af begivenheden, bevidnet af Kaptajnen og hans mandskab.
Ydermere, så har den Mexicanske regering tilladt, at episoden frigives til offentliggørelse. (Til venstre ses nogle af piloterne, som blev vidner til den sælsomme UFO tildragelse).

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT