Militærpilot filmer UFO over Budapest
- piloten filmede objektet med udstyret i rekognosceringsflyet -

Observations-dato: 29. september 2001.
Antal Øjenvidner: Piloten samt videooptagelse

Klik for at se foto i stor størrelse

Foto 1: UFOet optaget af militærpilot i rekognosceringsfly.

Den ungarske militærpilot var på en almindelig rutineopgave over Budapest, da han den 29. september 2001 om dagen, observerede et kæmpe stort sølvskinnende skiveformet objekt, svævende højt i luften forude.

Objektet bevægede sig fra hans venstre side og flyttede sig meget hurtigt ind i skyerne, som det kan ses på videoen.

"Jeg var på en flyveopgave over Budapest i Ungarn", sagde piloten, som har anmodet om at hans navn ikke nævnes offentligt indtil der foreligger svar fra det Ungarske Forsvarsministerium.


"På min venstre side så jeg et lyst skinnende metallisk objekt, som var skive-formet. Jeg var omhyggelig med at filme objektet, og prøvede ikke på at
nå hen til det, da jeg ikke kunne matche dets store hastighed. Da jeg fløj i et rekognosceringsfly, fik jeg den ide at filme det og benyttede vort militær udstyr dertil".

Klik for at se foto i stor størrelse

Foto 2: UFOet optaget af militærpilot i rekognosceringsfly.

Officerer i Forsvarsministeriet ville ikke besvare spørgsmål omkring videoen når de blev spurgt, og har meddelt at de officielt ingen kommentar har at give.

Da pilotens navn blev nævnt til det Ungarske Forsvarsministerium, indrømmede de at han var en af deres ansatte piloter i Luftvåbenet som fløj rekognosceringsfly, og bekræftede ligeledes at han den 29. september 2001 var på en rekognosceringsopgave.

Klik for at se foto i stor størrelse

Foto 3: UFOet optaget af militærpilot i rekognosceringsfly.

Piloten mener at videoen  han har optaget er hans private ejendom, og ikke tilhører den Ungarske regering, da han fløj flyet og gjorde alt for at der ikke skulle ske sammenstød, og dermed spare regeringen for udgifter.
Han har nu kontaktet en advokat, og ønsker at videoen bliver frigivet til offentligheden. Han håber at de få billeder han giver til offentligheden her, vil være medvirkende til at hele filmen bliver gjort offentlig tilgængelig.

Det er ikke fiktion, det er ægte og det er ikke skabt af noget menneske på planeten Jorden!

 
 


Foto 4: Ovennævnte tre sekvenser (frames) er udtaget af den originale videooptagelse.