UFO svarer igen mod et Russisk Raketbatteri
- Moskvas Luftforsvar gjort tavst af gigantisk interplanetarisk UFO -

Hændelses-dato: Sommeren 1961.
Antal Øjenvidner: En stor del af Moskvas Luftforsvarspersonel

 


Foto 1: Modelfoto til illustrationsforklaring.

 I sommeren 1961 observerede man ufoer over de nye raketbatterier, som indgik i Moskvas luftforsvar. Raketbatterierne var opstillet nær byen Rybinsk, cirka 150 km. fra Moskva.  

"En nervøs batterichef blev grebet af panik og gav - uden bemyndigelse hertil - ordre til at affyre en salve af skud mod det gigantiske uidentificerede objekt, som var skive-formet.
Missilerne blev affyret; men alle eksploderede i en afstand, som skønnedes til at være to kilometer før målet . . . En ny salve fulgte men samme skete.

Den tredje salve blev ikke affyret, for på dette tidspunkt trådte de mindre UFOer i aktion og afbrød hele raketbasens elektriske system . . . Da de mindre, skiveformede UFOer igen havde trukket sig tilbage til det større fartøj, viste det sig, at det elektriske system igen arbejdede upåklageligt.
Ufoerne havde sat elnettet ud af kraft med deres stærke elektromagnetiske felter."

De uidentificerede flyvende objekter varierede i størrelse og form, selv om de fleste beskrives som skive-, kegle- eller ægformede.
Størrelsen på moderskibet (det interplanetariske rumskib - ovenfor omtalte gigantiske UFO), blev anslået til at være 20.000 meter i diameter, altså 20 km. i diameter!

Man gjorde alt fra myndighedernes side for at dysse hændelsen ned, da det ville vise verden at militærmagten bag jerntæppet var skrøbeligt.

Episoden blev dog omtalt, blandt andet af det italienske fagtidsskrift
Olthe il Cielo - Missili e Bazzi
.