Betjent angrebet af flyvende hymanoid
- Andre politibetjente så samme objekt 3 dage tidligere -

Hændelses-dato: 16. januar 2004 kl. 03.15 (a.m.)
Observationssted: Monterrey, N.L. Mexico
Vidner: > 3 + film dokumentation

Den chokerede politibetjent Leonardo Samaniego

Den skrækslagne politibetjent Leonardo Samaniego

Angrebet af flyvende humanoid
Denne hændelse har forårsaget stor opstandelse i byen Monterrey, N.L. Mexico, og her bringer vi kendsgerningerne i forbindelse med en politibetjents overfald af en flyvende humanoid, heldigvis uden der skete nogen form for fysisk skade.

Det var en meget tidlig morgen, klokken var 03:15, fredag den 16. januar 2004, da politibetjent Leonardo Samaniego fra Guadalupe, N.L. Mexico var på sin sædvanlige rutinemæssige patrulje i sin patruljevogn rundt i Colonia Valles de la Silla området, uden at vide hvad der ville hænde, som han aldrig nogensinde vil glemme.

Natten var kold og mørk, og gaderne var mennesketomme da Samaniego svingede om ad Alamo gaden, og han bemærkede ikke umiddelbart noget usædvanligt.

Et meget stor sort objekt synes at falde fra et træ og ned på jorden, men det standsede lige før det ville have ramt jorden .... og bevægede sig i stedet langsomt og vendte sig mod patruljevognen.
I det øjeblik vidste politibetjent Samaniego at noget var helt galt. Han tændte for det lange lys på patruljevognen for at prøve at se hvad det var for et objekt, som var faldet ned fra træet.

Så begyndte politibetjenten Samaniego's mareridt
"Det så ud som en kvinde ... al beklædning var i sort, men hun ramte ikke jorden da hun faldt ned fra træet, men holdt sig svævende få centimeter over jorden", forklarede politibetjent Leonardo Samaniego.
"Jeg så hende meget tydeligt, og så landede hun blødt lige over jorden og stod der og stirrede på mig. Hun prøvede at dække ansigtet for det skarpe lys fra patruljevognen, som jeg formoder generede hende. Jeg kunne se to store sorte øjne, helt uden øjenlåg. Hendes påklædning var i sort med en kappe ligesom en heks, og hun synes at virke vred over det skarpe lys".

"I løbet af få sekunder skiftede scenen, og blev til en afsindig uhyggelig handling, som var det på film... men det her var bare den rene virkelighed. Objektet hoppede meget hårdt på patruljevognen og prøvede at få fat på mig, mens jeg chokerende og desperat prøvede at få assistance over politiradioen."

Politichefens øjenvidneberetning:
Her er en politibetjents notater over disse frygtindgydende sekunder, som for ham må have været som en uendelig lang nattemareridt.
"Jeg forstod snart at det var en slags uidentificeret kvinde (eller heks) som stod der og prøvede at holde patruljevognen fast og hoppede på den. Hun svævede meget hurtig og det tog kun et sekund at ødelægge sideruden.
Jeg var så chokeret af denne aktion, at jeg satte patruljevognen i gear og satte foden på speederen for at prøve at komme væk derfra mens jeg forsøgte at kalde assistance over politiradioen."

I overensstemmelse med politibetjentens rapport prøvede kvinden at gribe ham med sine hænder gennem den knuste siderude. Hun var meget tæt på at fange ham, blot et par centimeters afstand derfra. Det var i det øjeblik at politibetjent Samaniego fik det bedste syn af dette objekt, som han beskriver som en "heks".

Betjent lå bevidstløs
"Det var en kvinde med store sorte øjne, alt var sort og der var ingen øjenlåg at se. Huden så ud til at være mørkebrun. Hun prøvede rasende at få fat på mig med sine kløer mens jeg kørte bort for at kalde på assistance fra politienheder i området. Da jeg endelig kom ned til enden af gaden, var jeg så chokeret at jeg dækkede mine øjne og derefter besvimede jeg."

Den chokerede politibetjent Leonardo Samaniego

Politibetjent Leonardo Samaniego lå bevidstløs, da hans kollegaer fandt ham i patruljevognen

Politibetjent Leonardo Samaniego mistede bevidstheden da han tildækkede sine øjne for ikke at se det frygtindgydende objekt, som ville have fat i ham gennem den knuste siderude. Den frygtelige oplevelse fik ham til at besvime.

Nogle minutter senere ankom to politienheder inklusive en ambulance fra området. Da de kom hen til patruljevognen fandt de politibetjent Samaniego bevidstløs. Til alt held var han ikke kommet til skade, måske af den grund at han ikke et sekund forlod patruljevognen ved den tragiske oplevelse.

Efter adskillige minutter generhvervede han bevidstheden og blev ledsaget til hospitalet i ambulancen. Et TV hold ankom sammen med en politienhed, og efter nogle minutter følte Samaniego sig klar til at blive interviewet. Politibetjent Samaniego stod fast på sin beretning og påstod at det var en "heks som kunne flyve", som angreb ham og hans patruljevogn.

En omfattende ransagning blev iværksat i området af politienheder som prøvede at finde nogle spor efter denne hemmelighedsfulde kvinde, men de fandt intet. Ambulancen bragte politibetjent Samaniego til universitetshospitalet for en medicinsk undersøgelse. Her blev han hele dagen.

Piller og psykologisk test
Sekretæren for 'Public Security of Guadalupe', Mr. Hamlet Castilla Garcia informerede om, at der var blevet taget pilletest og at der var udført andre undersøgelser af politibetjent Leonardo Samaniego, inklusive undersøgelse for spiritus eller en form for pillemisbrug. Alle prøver var negative.
Efter der var foretaget psykiatriske og psykologiske undersøgelser, informerede Dr. Edelmiro Perez Rodriguez, koordinatoren for universitetshospitalet om, at de måtte konkludere at politibetjent Leonardo Samaniego var mental og psykisk sund.

Den næste dag erklærede borgmester Mr. Juan Francisco Rivera at politibetjent Samaniego er en nobel politibetjent i afdelingen, og at der slet ikke er nogen grund at han skulle have opdigtet en så grusom historie.

Dagen efter blev historien bragt i TVs nyhedssektion, Localtv, Channel 2 og 34 tog historien meget seriøst og forklarede hændelsesforløbet med omfattende rapporteringer. Forskellige vidner sagde under interviewerne, at de havde set mystiske sorte flyvende objekter over deres hjem.

Dr. Edelmiro Perez Rodriguez

Dr. Edelmiro Perez Rodriguez fandt politibetjenten fuldkommen rask efter alle undersøgelser

Andre politibetjente så samme objekt 3 dage tidligere
En politibetjent fra Santa Catarina, N.L., Mr. Jorge Contreras forklarede, at han og to andre politibetjente fra Regia Politi så nøjagtig det samme flyvende objekt som Samaniego havde set, men tre dage tidligere.
De så det flyvende objekt og besluttede ikke at fortælle det til nogen - indtil de hørte dette tilfælde.

Norma Alicia Herrea som bor i Colonia La Playa forklarede i et TV interview, at hun og hendes bror så flyvende objekter i dagtimerne, som så anderledes ud. Hun sagde at hendes bror blev så bedrøvet over at se disse, at han blev syg i næsten en hel uge.

En nabo i området optog nogle dage forinden en mystisk flyvende humanoid på video, som han videregav til TV stationen. Denne video blev vist samme dag i en nyhedsudsendelse på Channel 34 og Channel 2, hvilket forårsagede en del oprør mellem folk.

Historien blev også omtalt i den trykte presse, aviserne, som f.eks. El Norte og Milenio, samme dag, fredag den 16., januar 2004 hvor man fokuserede på området hvor angrebet havde fundet sted.
Samtidig blev der indledt en rekonstruktion af forløbet sammen med et TV hold og Politiets Sikkerhedsafdeling. Politibetjent Leonardo Samaniego havde fri fra tjenesten for at komme sig over den uhyggelige hændelse, og han blev interviewet to dage senere af et TV hold, og Samaniegos forklaring holdt i detaljer. 

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Ni
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT