Politi-database med UFO'er
-  Det engelske politi har oprettet en database over politifolkenes UFO observationer -

af: Poul-Erik Nielsen, Marts 2003 ©.

180 politifolk har rapporteret UFO iagttagelser.

Politiets nærkontakt med [fremmede] udenjordiske, er nu blevet lageret i en database. Indholdet og oplysningerne herom, er aldrig tidligere videregivet til offentligheden.

Kriminalbetjent Gary Heseltine fra 'The British Transport Police', igangsatte i året 2002 et projekt, hvor en database blev oprettet over alle politiets kontakter med udenjordiske og øjenvidneberetninger blev lagret.

Siden lanceringen i år 2002, har Kriminalbetjent Gary Heseltine modtaget 80 rapporter fra 180 Politifolk over hele England, nogle i tjenesten, mens andre er fra tilbagetrukne politifolk.

Urapporterede sager
I en af de meget detaljerede og omfattende UFO rapporter, var der en meget betydningsfuld UFO observation, som viste sig at 17 politifolk, på hele fem (5) forskellige destinationer (steder), rundt om i England havde observeret.


Kriminalbetjent Heseltine sagde: "Der er ikke den fjerneste tvivl i mit sind om, at mange politifolk har set og oplevet usædvanlige hændelser af udenjordisk oprindelse, men som aldrig er blevet rapporteret af frygt for latterliggørelse eller måske at få ødelagt deres karriere indenfor Politiet !"

"Jeg mistænker mange politifolk for ikke at have rapporteret om sådanne hændelser, og jeg er overbevist om, at der stadig ligger hundreder af urapporterede sager derude".