Politichefen blev ført ombord i et UFO !
- Politichefen blev tvunget til følge med væsenerne, ombord i deres rumfartøj -

Hændelses-dato: 03. december 1967, kl. 02:30
Observationssted: Ashland, Nebraska, USA
Antal vidner: Øjenvidnet


Politibetjent Herbert Schirmer, viser stedet hvor mødet med de fremmede fandt sted
Politichef Herbert Schirmer, viser stedet, hvor mødet med de udenjordiske fandt sted .

Politibetjent og Politichef Herbert Schirmer fra Ashland, Nebraska i USA havde kontakt med fremmede fra en anden verden klokken 02:30 den 3. december 1967.

Ved første øjekast synes det som en bortførelse, men efter nærlæsning af rapporten er det bedst at kalde mødet for "kontakt", som du senere vil læse i rapporten.
(På billedet til venstre viser Politibetjent Herbert Schirmer, hvor det udenjordiske fartøj landede).

Kort efter midnat, blev Herbert Schimer sendt af sted til byen Ashland.
Skønt han kun var 22 år gammel og for nylig havde forladt 'Flåden', havde han været politibetjent i adskillige måneder. Han var en pålidelig, velinformeret og afholdt person indenfor Politiet.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Politibetjent Herbert Schirmer var på en sen natlig rutinebesøg i byen Ashland i Nebraska, den 3. december 1967. Omkring klokken 02:30 bemærkede han en gruppe af lys nær ved jorden, og tænkte at det sikkert var en semi-trailer som hold ved siden af vejen.
Han besluttede sig for at undersøge, hvad det var, og om der var noget galt. Han holdt ind til siden, og gik hen mod lyset. - - ! Da han kom tilbage til Politistationen omkring klokken 03:00, skrev han i stationens log bog: "Så en flyvende tallerken på Hovedvejene 6 og 63. Tror det eller lad vær!".
Den morgen gik han hjem med en dundrende hovedpine, og uforklarlige røde striber ned over halsen. Bortset fra dette, havde han umiddelbart ikke andet at forklare om hændelsen.

 Politibetjent Herbert Schirmer
Politichef Herbert Schirmer skriver UFO rapporten. 

Væsenerne lammede politichefen

Trods det at han kun var 22 år gammel, var Politibetjent Schirmer (foto til højre) så respekteret i Ashland, at han kort efter blev forfremmet til Politichef. Han havde tidligere tjent ved Flåden og var søn af en karrierefyldt Air Force officer - ikke typen af en mand, som ville blive besat af UFOer. Men kun to måneder efter hændelsen blev han forfremmet til Politichef. Han sagde at han ikke kunne lade være at tænke på sit UFO møde, den sene nattetime. Han havde meget svær hovedpine, og det var svært for ham at koncentrere sig om sit politi arbejde.
© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
Condon Komitéen var midt i UFO studiet, da de på det tidspunkt hørte om Schirmer. En præliminær undersøgelse endte med det faktum, at hele 20 minutter ikke kunne klarlægges i forbindelse med mødet med de fremmede. Det blev derfor foreslået Schirmer, at undergå en hypnotisk genkaldelse, for at klarlægge om han kunne huske flere detaljer omkring tildragelsen. Under hypnose, udviklede der sig en forbløffende historie. 

Menneskelignende væsener
Hvad der virkelig hændte, sagde han, var, at det lysende objekt kom hen imod ham, og landede nær hans bil.
Flere menneskelignende væsener kom ud, og gik hen mod ham. Et af dem sendte en stråle af lys ind i hans øjne gennem sidevinduet, hvorefter noget som lignede grøn gas, omsluttede hele bilen.
Hr. Schirmer fandt ud af, at han ikke kunne trække hans revolver. Uden at vide hvorfor, rullede han sidevinduet ned. Et af væsenerne greb fat om nakken på ham, og spurgte:
"Er du nattevagten på dette sted?"
Schirmer kunne ikke svare.
Væsenet spurgte: "Ville du skyde mod et rumskib?".
"Nej, Sir," sagde Schirmer. Væsenet bad ham derefter følge med ombord på det udenjordiske rumskib.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT

 
Politichef Herbert Schirmer ved patruljevognen.

Schirmer beskrev væsenerne til at være cirka fem fod høje, hovedet som værende noget smallere og mere aflangt end på et gennemsnit menneske.
Deres hud var gråhvide; deres næser var temmelig flade og deres mund var ligesom slidser, men bevægede sig ikke.
Deres øjne var let skrå, skønt ikke over store, og øjenlågene blinkede ikke.
De var iført en sølvgrå dragt, og der var ligesom en lille antenne i venstre side. På deres venstre bryst bar de et emblem af en bevinget slange.

Gennem de næste femten minutter (jordisk tid), kommunikerede væsenerne både hørligt og telepatisk, da de viste Schirmer rundt i deres fartøj.
Han blev fortalt at de havde iagttaget den menneskelige race i meget lang tid via noget de kaldte "opdragelses analyse program". De forklarede, at de bevidst havde taget forbindelse med mennesker med mellemrum, men ville ikke afsløre for meget af deres mønster.
Han følte sig overbevist om, at de ikke var fjendtlige.

 
Politichef Herbert Schirmer's tegning over UFO objektet. 

De fortalte ham, at han bagefter ikke ville kunne huske mødet, og at de ville besøge ham igen en dag. "Nattevagt, du vil komme til at se universet", sagde et af væsenerne til ham.

Herbert Schirmer var kommet tilbage til bilen, da han iagttog at rumfartøjet svævede bort.
Striben på hans hals forblev synlig, som et bevis på at de fremmede havde rørt ham.

Efter genkaldelse af hændelsen under hypnose, vendte han aldrig mere tilbage til Politiet
. Mødet denne sene nattetime, den 3. december 1967, forandrede hans liv for evig og altid.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT