Motorvejspatrulje observerer et UFO


Hændelses-dato: 13. maj 2003, kl. 09:20
Observationssted: Nær Santa Barbara, CA.
Antal vidner: Øjenvidnet + utallige andre


 Motorvejsbetjents møde med et UFO
Motorvejsbetjents møde med et UFO 

En Californisk motorvejspatrulje (CHP) rapporterede en omstændelig observation af en aparte metallisk-udseende skive på himmelen, om morgenen den 13. maj 2003 klokken 09:20.

Peter Davenport, direktør for NUFORC, blev kontaktet af en ansat ved Luftfarts Administrationen, som forespurgte hvad der var blevet modtaget af rapporter fra kilder i Californien, som beskrev en aparte, metallisk-udseende, skive formet objekt om morgenen på himmelen i nærheden af Santa Barbara.

Den ansatte gav navn og telefonnummer til individuelle personer som FAA havde talt med omkring en CHP officer (motorvejspatrulje), som havde observeret dette usædvanlige syn tidligt om morgenen.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT
NUFORC talte med officeren [politimanden] i 25 minutter, som havde været vidne til et højt sælsomt syn, et skive-formet objekt på himmelen over ”the freeway” i nærheden af Goleta, CA.

Politibetjenten observerede objektet i omkring 30 minutter, det samme havde andre i korpset, som bevidnede observationen af det samme objekt fra en anden placering i Santa Barbara.
Han var vendt mod nord, og objektet bevægede sig nordpå, væk fra hans placering, og bevægede sig sikkert over Santa Barbara Beach. Han formodede at andre rapporter måtte blive indleveret til Santa Barbara Politi eller Sheriffen.

De to politiafsnit meddelte dog senere, at de ikke havde modtaget andre rapporter


© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT