Når UFOer lander
- UFO tvang patruljebetjent Luis Delgado til at standse patruljevognen -

Hændelses-dato: 19. marts 1992
Observationssted: Haines City, USA
Vidner: > 2 + dokumentation


 Når UFOer lander

 Laurance S. Rockefeller
Laurance S. Rockefeller 

De rige er sandelig anderledes. Da Laurance S. Rockefeller ønskede at vide noget mere om UFOer, bad han Peter A. Sturrock, tidligere direktør for Center for Rumvidenskab og Astrofysik ved Stanford University, om at arrangere et privat møde mellem et dusin topvidenskabsmænd på det gamle Rockefeller familiegods, USA.
Bernard Haisch, en astronom med over 100 videnskabelige publikationer bag sig, siger, at udtalelsen "der er ikke skygge af noget bevis" simpelthen ikke er rigtig. Problemet er, at bevismaterialet ikke følger vor forventede videnskabelige logik, og derfor afviser videnskabsmænd et enormt antal beretninger.

© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT

Patruljevogn bragt til standsning
Luis Delgado, 28 år og patruljebetjent i Haines City, bemærkede kl. 03.45 den 19. marts 1992 i sit bakspejl et grønt lys, der dalede hurtigt. Lyset syntes at holde samme fart som hans bil, indtil han sagtnede farten. Da fløj det lydløse, kuppelformede objekt hen over ham og fyldte hans patruljevogn med et strålende grønt lys. Han trak ind til siden, standsede, og motoren døde hen.
I adskillige minutter stod han uden for bilen og så det kæmpe store objekt svæve lydløst foran ham. Det svævede i en højde af tre meter over jorden og afkølede luften så meget, at der dannedes en tåge. Lige så hurtigt, som det var kommet, forsvandt det igen. Delegado vendte tilbage til sin vogn, og fandt, at det elektriske system igen fungerede.
"Det videnskabelige panel blev meget imponeret af sager, hvor elektriske udstyr blev påvirket," siger Michael D. Swords fra Western Michigan University. UFO forskeren Mark Rodeghier fra Centret for UFO studier i Chicago fortalte, at der i løbet af de sidste 50 år var optaget mere end 500 lignende rapporter. Som politimand havde Dalgado intet at vinde - og muligvis en hel del at miste - ved at stå ved sin beretning.

Trans-En-Provence
I Frankrig har UFO forskere taget videnskabelige undersøgelser af uforklarede luftfænomener mere alvorligt end i USA.
UFO forskeren Jean-Jacques Velasco GEPAN, Frankrigs modstykke til NASA, fortalte:
Renato Nicolai arbejdede på sin terrasse, da han hørte en svag fløjten. Han så et blyfarvet objekt, cirka 11/2 meter højt og med en lidt større diameter, der så som to sammensatte skåle, falde ned fra himlen. Det stoppede omtrent 2 meter over jorden.
Han iagttog det i et halvt minut, og det steg atter med et lille spor af støv efter sig. Næste morgen viste kone stedet, hvorover det havde svævet. Naboerne foreslog, at han kontaktede politiet.
GEPAN kom til stedet, udspurgte Nicolai og opsamlede jord fra observationsstedet. Jorden indeholdt noget sort materiale, men kemiske analyser afslørede, at der hverken var rester af udstødning, olie eller beton. Analyser viste spor af metal, og at den omkring liggende vegetation havde lidt skade.

Flydende metal
Council Bluff, Iowa, 17. december 1977. Et UFO udstødte omkring 20 kg smeltet metal. "Det ramte jorden præcis på adressen 1900 N. Eighth Street," siger Jacques F. Vallée. På nedslagsstedet fandt man en 10 cm tyk masse af noget smeltet, rødorange metal, der stadig glødede. Efter afkølingen tog Robert Allen, en lokal astronom, prøver. Nogle ad prøverne blev sendt til Wright-Patterson Air Force Base i Ohio. En portion kom til Ames laboratoriet ved Iowa Statsuniversitet. Luftvåbnet offentliggjorde aldrig resultatet af analysen, men forsikrede lokale myndigheder om, at "affald fra et rumfartøj ikke rammer jordens overflade i smeltet tilstand". Direktør Robert S. Hansen fra Ames laboratoriet afviste tanken om en meteor. Ved Pocantico konferencen sagde Vallée, at der ved mindst ni andre observationer med flyvende objekter, der måske var i nød, udstødte flydende metal.

M-brane teorier og superstrengs
I lyset af de seneste fremskridt inden for fysikken, såsom superstrengs og M-brane teorier, der påstår, at der eksisterer rum med mange dimensioner, må UFO-fænomener tages mere seriøst og alvorligere end hidtil.

 Robert Allen
Astronom Robert Allen 

"Jeg har været en aktiv professionel astronom siden min doktorgrad i 1975," siger Robert Allen (billedet til venstre).

"Jeg har erfaret en hel del om UFO fænomenet i årenes løb - afgjort mere, end jeg havde regnet med.
UFO observationer er ikke begrænset til bønder ude på landet.
Der er astronomer, piloter og NASA teknikere, der har overværet hændelser, som der ikke findes plausible konventionelle forklaringer på."© UFO-SANDHEDEN ®, Denmark by Poul-Erik Nielsen, http://www.ufo-sandheden.dk - COPYRIGHT