Gigantisk UFO over Fukushima i Japan
- dette videoklip er en sensation - det er ægte og slap igennem censureringen -

Hændelses-dato........: 21. januar 2012
Observationssted......:
Fukushima, Japan
Antal vidner..............: > 45 + dokumentation fra TV hold i en direkte live udsendelse
Pålideligheds Index.:
100 %
 
Video (i uddrag) kan ses nederst på denne side.

Gigantisk UFO - optaget af det tyske nyhedsmedie, NDR

Det er ægte, og ikke nogen Rasmus Tantholdt historie – men ren TV nyhedsdækning fra Japan, optaget af det Tyske Nyhedsmedie NDR (Norddeutscher Rundfunk).

UFO observationer har i årevis dokumenteret, at udenjordiske (aliens) er interesseret i jordskælv og atomkraftværker. Denne publikation har rapporteret at have en meget intens interesse fra de udenjordiskes side, som stort set er uden fortilfælde, og der har været en meget stor UFO aktivitet i Japan, før, under og efter jordskælvet og tsunamien.

Beviset: (Se videoen længere nede på denne side). Det kommer ikke som nogen overraskelse, at en række UFO-observationer og film nu kommer for dages lys, som dokumenterer og beviser at der er fremmed aktivitet omkring de beskadigede Fukushima-atomkraftværker. 

Optagelsen er bemærkelsesværdig, selv i forhold til nogle af de andre forbløffende optagelser, der er kommet ud fra regionen for nylig. Klippet stammer fra en nyhedsudsendelse i den tyske mediekoncern, NDR.

55 sekunder inde i klippet viser der sig et gigantisk UFO, som ses svævende over atomkraftværket. Naturligvis slap objektet med på NDRs optagelse, før stikkontakten blev afbrudt af de asiatiske kontrollører. Bemærk venligst at vi hos ufo-sandheden.dk har afkortet videoen, på grund af plads hensyn, således den afslutter umiddelbart efter UFO observationen, som vil vises cirka 55 sekunder inde i klippet.

Bemærk: Det udenjordiske fartøj som du ser på videoen, er et såkaldt moderskib, altså det fartøj som benyttes interplanetarisk (rejse mellem planeter, galakser og solsystemer). Et moderskib kan være op til 80 kilometer(firs-kilometer) langt. Når mennesker normalt tænker på UFOer, tænker de som regel på "flyvende tallerkener", hvilke er observationsenheder, som udsendes fra moderskibet (sådanne episoder er også filmet).

Top hemmelige regeringsafdelinger verden over hemmeligholder informationer, og censurer informationer, som klart og tydeligt beviser eksistensen af udenjordisk aktivitet som finder sted på alle tidspunkter på planeten Jorden.
Kun nyheder, der passer ind i programmet får lov at slippe igennem, og på den måde ganske langsomt gøre folk opmærksomme på en fremmed tilstedeværelse på Jorden.  
 
Dette tilfælde som du nu kan se på denne ægte videooptagelse slap ud, måske via en lækage, og der er ingen tvivl om at der bag de lukkede døre vil blive ophedede diskussioner over disse optagelser, der uden tvivl beviser, at udenjordiske (aliens) er her.

En anden videooptagelse som blev optaget omkring tre uger senere, viser en hel flåde af UFOer.