UFO svævede over lufthavns-området
- dette videoklip er ægte og uredigeret - objektet blev observeret i over 1 time -

Hændelses-dato........: 23. januar 2012
Observationssted......:
Mexicali, Baja California, Mexico
Antal vidner..............: > 100 + video + dokumentation + politividner
Pålideligheds Index.:
100 %
 
Video (i uddrag) kan ses nederst på denne side.

Politistyrker blev mobiliseret ...

Videoklip, uredigeret, dokumenteret udenjordisk objekt.

UFO observeret over lufthavnen i Mexicali, Mexico

Politiet blev mobiliseret, da et UFO viste sig over Mexicali, Baja California i Mexico. Billeder/video blev taget ved brug af et C4 system, som overvåger byens overvågningskameraer. Derudover fik alarmcentralen for Flyvende Objekter, 066, i hundredevis af henvendelser fra øjenvidner.

”De første henvendelser vi modtog, var fra folk som er bosat i nærheden af lufthavnen”, sagde politichef Alejandro Monreal Noriega.

”Den første rapport som blev modtaget i lufthavnsområdet angav, at der var observeret ’Et UFO med hvide lys, blå og gule blink’, og at UFOet samtidig var blevet set og registreret af en C4-operator, som bemandede sikkerhedskameraerne, førte til at der skete en mobilisering af politifolk, sagde Martin Ruela, Supervisor på den vestlige sektor, som også blev øjenvidne til UFO observationen.

Observationen blev samme dag vist i et TV program om eftermiddagen. Journalisten, Ana Luisa Cid, interviewer et øjenvinde til UFO observationen, Juan Galván fra avisen ’La Voz de la Frontera’.

UFOet blev observeret omkring lufthavnen, hvorefter det med svimlende hastighed, igen svævede hen mod vagtposten, efter at borgere havde rapporteret, at de havde set UFOet over Maral Industripark og senere overe Rivera Campestre og omkringliggende områder.

Chefen for den vestlige region af DCEP, Martin Ruelas, så det og sagde, at objektet var en hvid og rund genstand, som synligt blinkede blå og gult. Han sagde at objektet blev set på himmelen, og at det bevægede sig med høje hastigheder, såvel op, ned som sidelæns, og at det forsvandt sydpå fra Mexicali Valley.

Næstkommanderende, Medina, observerede objektet i den sydlige del af dalen, og sagde at objektet bevægede sig meget hurtigt og skiftede hurtige retninger.

Politipatruljerne forsøgte at følge UFOet, men da objektet skiftede position i løbet af ganske få sekunder, var det komplet umuligt.

Monreal Noriega sagde, at Politiet rådførte sig med lufthavnsmyndighederne, Forsvarsministeriet og de amerikanske kollegaer, og håbede på at de kunne få nærmere information omkring UFO observationen, men det lykkedes ikke.

Martin Ruelas: ”Vi opsnappede objektet i øst, hvortil politienhederne blev dikteret hen, men da de kom nærmere øst, befandt objektet sig pludselig på venstre side … og derefter, omkring en time senere, forsvandt objektet bort, lige fra det ene sekund til det andet.”