Interplanetarisk UFO over Salida, Colorado
- Interplanetarisk UFO (cigar-formede UFO type) observeret i dagslys -

Hændelses-dato........: 27. august 1995
Observationssted......:
Salida, Colorado
Antal vidner..............: 21
Pålideligheds Index.:
100 %
 
Video (i uddrag) kan ses nederst på denne side.

Interplanetarisk UFO over Salida, Colorado

Denne UFO observationsvideo er et udsnit af den oprindelige video på 75 minutter.

NORAD Hovedkvarteret i Cheyenne Mt., Colorado blev kontaktet, og de meddelte at de ikke havde noget på radaren og at de ikke havde noget fly i luften.

Journalist Christopher O'Brian blev interviewet, og erklærede, at "Tim's video er en af de mest imponerende dagslys videoer, som jeg personligt har set. Det forbløffer mig, hvad det kan være for et objekt."

Christopher O'Brian interviewede 5 vidner, som så objektet over Salida, Grand Junction og Cresto.

Filmen er blevet digital analyseret af Jim Deletosa, som bekræfter at objektet (UFOet) er en fast genstand, omkring 1/2 kilometer lang (500 meter) og som befinder sig i en højde af 75.000 fod over jorden.

John Deturo, en datalog ved United States Militære Akademi, konkluderer: "Det viser at være et flyvende objekt på himmelen.
Objektet kan udstråle lys og/eller reflektere lys.

Objektet bevæger sig ved utrolige store hastigheder". Selvom det ikke er undersøgerens opgave at bevise eksistensen af galaktiske naboer, finder de det opmuntrende at se en UFO-rapport på TV, der var så positiv som denne. TV journalisten startede ud med at fortælle, at de fleste ikke tror på UFOer, men hvis det at se, er at tro, vil du finde dette ganske interessant.

Salida UFOet set i Californien og New Mexico samme dag

 Tim Edwards
Tim Edwards filmede UFO i flere minutter.

Den 27. august 1995 trådte Tim Edwards ud af sin restaurant i Salida, Colorado og blev opmærksom på en flad hvid skive, hængende på himmelen. Han hentede hastigt sit videokamera og filmede objektet i flere minutter, og optog en fremragende god UFO optagelse.

Videoen er beskrevet som "autentisk" af Village Labs., et video analysefirma i Glendale, Arizona.

Den 27. august 1995 klokken 08:40 dukkede en hvid aflang genstand op på den østlige himmel i Sacramento, Californien. Morgensolen skinnede fra det metalliske overflade. Det svævede langsomt frem og tilbage på himmelen i cirka ti minutter. I løbet af denne tid, trak mere end 20 biler ind på nødsporet på motorvejen, og bilisterne steg ud af vognene for at få et bedre overblik over det fremmede objekt.

Så ... pludselig, svævede det hurtigt bort mod den østlige horisont.

Senere samme formiddag, klokken 11:30 rapporterede tre indbyggere i Sacramento, at de havde set det samme UFO i nærheden af motorvejen, lige over Watts Avenue frakørslen.
Kanal 3 TV rapporterede om UFO videooptagelserne på dets 18.00 nyhedsudsendelse den 27. august 1995.