Flere teknologier fra udenjordiske fartøjer

Teknologi fra UFO -2-

American Computer Compagny planlægger at udvikle den Super hurtige Di-electriske kondensator 'Building Blocks' til brug i fremtidige 5-15 Teraherz Microprocessor CPU'ere.

Alkaline/Sølv/Silicon-on-Sapphire blokenheder, kan implementere Arithmetic Logic Unit, Floating Point Arithmetic, Video og Character Processing Accelerators som kører med software på omkring 7,5 Trillion Integer Instructions Per Second !!!!!!

Dansk bearbejdelse: Poul-E. Nielsen, 8. September 2000.
Copyright © Jack Shulman, American Computer Compagny. Dette materiale er beskyttet af lov om ophavsret, og må ikke videredistribueres uden Copyright indehaverens skriftlige accept.

For nylig var der en gruppe, som kaldte sig "High Tech Minoritet", hvor den spirituelle psykemetriker Uri Geller blev omtalt i London Times, i forbindelse med de enorme fremskridt som ACC (American Computer Compagny) gør i forbindelse med TCAP enheden (hvis du ikke kender til dette - læs da venligst det første dokument ved at klikke her, inden du fortsætter), en elektronisk enhed, som opererer i princippet efter frysende elektroner i dets polaron tilstand indenfor en lille, svag bundet knudepunkt af metal og isolator, klalt en "dielectric junction".

Studier af denne teknologi, samt fænomenet af dets operation i større forsknings faciliteter, har vist at ACC er pioneren på dette felt.
I et nyligt offentliggjort dokument fra Lawrence Berkeley Laboratorier, afspejler sandheden af ACC's Chef-Ingeniør, Jack Shulman, at de har udviklet og demonstreret muligheden i at kunne fryse og holde elektroner fastfrosset, nedfryse dem på under femhundrede-del af et sekund (< 1/500 sekund), og fortsatte holde dem nedkølet, hvilket kan revolutionere alle elektroniske former som vi kender dem i dag (år 2000).
Ved at benytte denne metode sammen med Overførsels-Kondensatoren, gør metoden anvendeligt til fremstilling af nye processor typer (CPU), således de kan køre 5 til 10.000 gange hurtigere end den hurtigste CPU vi kender i dag !!!
INTEL Corporation har nu også indikeret, at de er interesseret og klar til at "sadle om".

Verdens største halvleder producent har vist sig interesseret i denne nye (udenjordiske) teknologi (det ville også have været tåbeligt andet), og vil nu gå i samarbejde med Motorola, Bell Labs. og IBM Corporation, for at forøge deres processor ydeevne med 2 til 3 gange. (De vil benytte sig af kobber i stedet for sølv og alkaline.)
Men INTEL Corporation har ligesom lidt bedre forståelse for fremtidens teknologi (IBM er ikke hvad de har været, suk (PEN)), og er stærkt interesseret i Jack Shulmans teknik (som du sikkert allerede ved, stammer fra teknologien fra det styrtede UFO i 1947 i Roswell), som kan forøge ydeevnen med 10.000 gange i forhold til i dag.
For nogle måneder siden, plagede Motorola Corporation ACC omkring TCAP teknologien, da det åbenbart var mislykkedes for dem at opdage betydningen af Schulman's forskning, og den research som Lawrence Berkeley Lab. udførte.

TCAP
opdagelsen kan gå hen og blive den mest revolutionerende opdagelse i den menneskelige historie, specielt nu, hvor den ellers ret så konservative Lawrence Berkeley Lab. har udtalt, at den dielektriske Metal Isolator Knudepunkt Halvleder anordning totalt kan forandre alt !
Eksempelvis kan nævnes, at med denne teknologi kunne du få TV i ultra flat størrelse på din tegnebog, eller Super Computere så små, at de kan styre og kontrollere din bil, eller kunne være enheden til et virkeligt kunstigt intelligent computer med menneskelige egenskaber !!

I hælene på den genlydende sejr som ACC har gennemført, har selskabet "Consortium for Research and Manufacturing Organizations in the Electronic Industry" angivet et navn til det fantastiske TCAP / Dielektriske Knudepunkt Halvleder, og ønsker at navngive det "ALSI" (udtaltes Al - suk.)

"Vi har stadig brug for at udvikle support komponenter såsom Clocks, Transfer Buses operation indenfor rækkevidden af optiske strømkredse, bro anordninger, API'er, Power Systemer og selve enhederne: Blokke for fremtidige computere og elektriske systemer, som kan bruge denne nye teknologi. ALSI Konsortiet har et enkelt mål: At bistå med den revolutionerende viden, for at skabe teknologier så hurtige og velegnede, at det kun kan være et gæt, hvorfra den utrolige kraft kommer fra. Og denne teknologi, kan måske blive enden på sult og fattigdom på Jorden, måske slut på læreranstalter?" siger ACC firmaets Præsident, Jack A. Schulman.

Ordinær rum-temperatur for TCAP enheden, kan være fra mange graders varme til lave frost temperaturer, og køre med en hastighed på mellem 6.000 og 12.000 Gigahertz eller endnu hurtigere Integer Instructions Per Second )som svarer til omkring 12 Terahertz clock rates). Dagens hurtigste clock CPU er på 2 Gigahertz. Med denne teknologi vil det betyde, at ydeevnen steg med op til 12.000 hurtigere end dagens hurtigste processor.

Nu ved du lidt om, hvad fremtiden vil byde - skræmmende med kunstig intelligens? Måske nok, men lad os håbe, at menneskeheden nu også er fornuftig nok til at bruge den nye teknologi på en fornuftig måde - og at det ikke kommer til at gå på samme måde, som da atomet blev opfundet !!!